Python pişmanlık mıdır?

Beynin de bir problem var diye düşünüyorum.

1628445024450.png

Hocam buraya konu açmanız iyi bir şey ama yazılımda araştırma yapmakda önemlidir ya hani. Biraz ondan yapsanız iyi olurdu.

Ve hiçbir dil pişmanlık değildir. Bu soruyu aklınıza ne getirdi acaba?

Eki Görüntüle 1131924

Hocam buraya konu açmanız iyi bir şey ama yazılımda araştırma yapmakda önemlidir ya hani. Biraz ondan yapsanız iyi olurdu.

Ve hiçbir dil pişmanlık değildir. Bu soruyu aklınıza ne getirdi acaba?

Birçok insanın şu dil yerine şuna vakit harcasaydım dediğini gördüm. Yeni çıkan dillerin bazı dillerin önüne geçtiğini falan gördüm ben zaten her gün düzenli olarak çalışıyorum insanların fikirlerini merak ettiğim için soruyorum ve aklına takılan insanlar olursa onlar da görsün diye soruyorum ben neye çalıştığımı da biliyorum hedefim var fikrim de var ama maalesef ki Türkiye'de olduğumuz için klasik beyin kullanmadan verilen cevaplarla karşılaşıyorum alıştım normal yani.

Birçok insanın şu dil yerine şuna vakit harcasaydım dediğini gördüm.

İşte bu en sinir bozucu cümle bana göre. JavaScript bile öğrenseniz ileride size bir katkısı olabilir. Bilgi bilgidir. İleride ihtiyacınız olabilir. İstersen git Pascal'dan başla fortrandan başla hiçbir sıkıntı olmaz. Başka bir dile ihtiyacın varsa onu da öğrenebilirsin. Dili öğrenmek kolaydır. Ancak onda uzmanlaşmak yıllarını alabilir.

İşte bu en sinir bozucu cümle bana göre. JavaScript bile öğrenseniz ileride size bir katkısı olabilir. Bilgi bilgidir. İleride ihtiyacınız olabilir. İstersen git Pascal'dan başla fortrandan başla hiçbir sıkıntı olmaz. Başka bir dile ihtiyacın varsa onu da öğrenebilirsin. Dili öğrenmek kolaydır. Ancak onda uzmanlaşmak yıllarını alabilir.

Öyle ama iş imkanına göre değerlendirmek lazım sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı