Python temellerini öğrenen kişi nasıl ilerlemeli?

ccetin34

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, ben daha önce C# ve .net ile projeler geliştiriyordum. Veri tabanı olarak SQL kullanıyordum fakat okuldaki derslerimden ötürü.
Python'a yönelmek zorunda kaldım. Aynı zamanda bu dilin popülerliği cazip geldi durum böyle olunca eski bilgilerim pek aklımda kalmadı.
Şimdi bilgisayar uygulamaları veya mobil uygulamalar geliştirmek istiyorum hangi programı öğrenmeliyim bu dil ile mi devam etmeliyim yoksa C#'a geri mi dönmeliyim?

Selamlar, ben daha önce C# ve .net ile projeler geliştiriyordum. Veri tabanı olarak SQL kullanıyordum fakat okuldaki derslerimden ötürü.
Python'a yönelmek zorunda kaldım. Aynı zamanda bu dilin popülerliği cazip geldi durum böyle olunca eski bilgilerim pek aklımda kalmadı.
Şimdi bilgisayar uygulamaları veya mobil uygulamalar geliştirmek istiyorum hangi programı öğrenmeliyim bu dil ile mi devam etmeliyim yoksa C#'a geri mi dönmeliyim?

Her okulda aynımı bilmiyorum ama 10 sınıf nesne tabanlı proglama var C# kunlanıyor.

Bir dili yarıda kesmemek lazım. Öğrendiysen hakkını ver derim. Aynı anda yürütebilirsin.

Programlamayi ogrenmek esas olan sey, dili unutmak mesele degil ki zaten cok da unutmazsin.

Uzun sure ara verince syntax'i unutursun sadece.

Once hazmedene kadar C# ogren, sonra iyice detaylica Python ogren gibi bir egitim programi zaten sacmalik. Bu dilleri bir seyleri yapmak ya da bir seyleri ogrenmek icin kullaniyoruz; dilin kendisini ogrenmek icin degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı