Epic Games 524 TL'ye GTA 5 alınır mı?

Direkt alınır. Story ve Online uzun saatler götürür.

Reis bir de şimdi abim diyor ki PC'ye bir şey olmasın falan diye GTA'dan dolayı da bende şöyle diyorum benim sistemden daha kötü sistemler var ama insanlar 1000 2000 saat oynuyor o yüzden sorun çıkmaz diyorum sistemimde 5060 R5 7500F 1TB SSD 32 GB de RAM var ne diyorsun sorun çıkar mı?

Reis bir de şimdi abim diyor ki PC'ye bir şey olmasın falan diye GTA'dan dolayı da bende şöyle diyorum benim sistemden daha kötü sistemler var ama insanlar 1000 2000 saat oynuyor o yüzden sorun çıkmaz diyorum sistemimde 5060 R5 7500F 1TB SSD 32 GB de RAM var ne diyorsun sorun çıkar mı?
Kanka o sistemle sorun çıkarsa benim arka bagajda sorun çıkarabilirsin.
Asla çıkarmaz ama işlemci biraz fazla ısınıyordu galiba.
Sıvı soğutucu ya da kule kullan stok fan yetmiyor ona. (İşlemciyle gelen fan)

Sıvı soğutucu ya da kule kullan stok fan yetmiyor ona. (işlemciyle gelen fan)

Reis vallahi soğutucu Rampage'nin 120 mmlik bir sıvı soğutucusu var modelini bilmiyorumda yani iş görür mü?

Sıvı soğutucu ya da kule kullan stok fan yetmiyor ona. (işlemciyle gelen fan)

Reis ne diyorsun iş görür mü benim soğutucu.

Son düzenleme:
Reis vallahi soğutucu Rampage'nin 120 mmlik bir sıvı soğutucusu var modelini bilmiyorumda yani iş görür mü?

Reis ne diyorsun iş görür mü benim soğutucu.
Pek sanmıyorum daha iyi lazım. Sıcaklığa bakarak oynarsan sorun olmaz. Oyna bu arada sorun çıkmaz.

İndirimde hemen al aldım Enhanced ve Legacy (premium edition) veriyor Enhanced DLSS,AMD FSR ve RTX (AMD ray tracing adını unuttum oda var)var Legacy fivem ve mod için onda saydığım teknoloji yok.

Oyun 10 yıllık neredeyse benim sistem DLAA (DLSS gibi ama zıttı ekstra görüntü veriyor) ve RTX açıyorum 120 230 fps arası sabit alıyorum Enhanced öneririm Legacyden grafikde kat kat iyi.

İndirimde hemen al aldım Enhanced ve legacy (premium Edition) veriyor Enhanced DLSS, AMD FSR ve RTX (AMD Ray Tracing adını unuttum oda var)var legacy FiveM ve mod için onda saydığım teknoloji yok.

Oyun 10 yıllık neredeyse benim sistem DLAA (DLSS gibi ama zıttı ekstra görüntü veriyor) ve RTX açıyorum 120 230 FPS arası sabit alıyorum Enhanced öneririm legacyden grafikde kat kat iyi.

Reis vallahi ilk önce hikayeyi bitireceğim hangisini indirmeiliyim.

Oyun 10 yıllık neredeyse benim sistem DLAA (DLSS gibi ama zıttı ekstra görüntü veriyor) ve RTX açıyorum 120 230 fps arası sabit alıyorum Enhanced öneririm Legacyden grafikde kat kat iyi.

Bende ikiside yüklü ayrı oyunlar hikaye için Enhanced,online FiveM vs. için Legacy kullanıyorum.

Oyun 10 yıllık neredeyse benim sistem DLAA (DLSS gibi ama zıttı ekstra görüntü veriyor) ve RTX açıyorum 120 230 FPS arası sabit alıyorum Enhanced öneririm legacyden grafikde kat kat iyi.

Bende ikisi de yüklü ayrı oyunlar hikaye için Enhanced, Online FiveM vs. için legacy kullanıyorum.

Eyvallah reis cevaplar için birazdan alacağım inşallah.

Bende ikisi de yüklü ayrı oyunlar hikaye için Enhanced, Online FiveM vs. için legacy kullanıyorum.

Reis bunu aldım şimdi Epic'ten bir premium Edition geldi bir de Enhanced geldi premium olan 120 GB diğeri 98 GB.
Hangisini indireceğim.

Son düzenleme:
Eyvallah reis cevaplar için birazdan alacağım inşallah.

Reis bunu aldım şimdi Epic'ten bir premium Edition geldi bir de Enhanced geldi premium olan 120 GB diğeri 98 GB.
Hangisini indireceğim.

Özür dilerim geç yazıyorum istersen ikisini ama hikaye için Enhanced, Online FiveM için premium yani legacy seç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı