Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #1 Otomatik hızlı yazma programı yapıyorum. Her şey düzgün ve doğru fakat aşağıdaki yerde 4 tane textbox var. Bunların arasında boşluk olmasını istiyorum nasıl yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. (çözdüm) Son düzenleme: 14 Ağustos 2022
Otomatik hızlı yazma programı yapıyorum. Her şey düzgün ve doğru fakat aşağıdaki yerde 4 tane textbox var. Bunların arasında boşluk olmasını istiyorum nasıl yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. (çözdüm)
Çözüm Vxnic 14 Ağustos 2022 engineerofshit dedi: Padx ve pady parametreleri işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim fakat maalesef olmadı. Eğer çözüm arayan olursa: t = Text() t.place(x=, y=)
engineerofshit dedi: Padx ve pady parametreleri işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim fakat maalesef olmadı. Eğer çözüm arayan olursa: t = Text() t.place(x=, y=)
engineerofshit Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Padx ve pady parametreleri işini görebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
KS KS Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #3 engineerofshit dedi: Padx ve pady parametreleri işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim fakat maalesef olmadı. Eğer çözüm arayan olursa: t = Text() t.place(x=, y=) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
engineerofshit dedi: Padx ve pady parametreleri işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim fakat maalesef olmadı. Eğer çözüm arayan olursa: t = Text() t.place(x=, y=)