Python "time.sleep" Söz Dizimi Hatası

Eğer yeni başladıysanız YouTube veya Udemy üzerinden bir eğitimle devam etmenizi öneririm. Ben Udemy'den Mustafa Murat Coşkun'a ait eğitimi kullanıyorum.

While, bir döngü yaratır ve yanına girilen komut sağlandığı sürece devam eder. Eğer biz "while True:" dersek yanındaki komut her zaman doğru(True) sonucunu verdiğinden döngü sonsuza kadar devam etmeli, biz döngüyü durdurana dek. Burada dedik ki bizim hangi işlemin yapılacağına karar vermek üzere kullanıcıdan girdi istenen input komutuna "ç" girildiği zaman döngü dursun ve program da sonlansın. Bunun için de "break" kullanırız, döngüyü sonlandırmaya yarar.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun. Son düzenlemeyi bitirip burada dosyasını paylaşacağım.
Arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonun ilk küçük çaplı programımı yazdım ve burada paylaşmak istedim. Burada bana yardımcı olan ve ayrıca ilgilenen @The Butcher of Blaviken @Vavien. hocalarıma teşekkür ederim. İndirme linki:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı