Python ve JavaScript'in yanına öğrenilebilecek dil önerisi

faik mermer

Megapat
Merhaba arkadaşlar, ben Java, C#, C++, Python, JS, matlab/octave ve bircok yazilım dilini kullanmışımdır. Ama Python ve JS üzerine çok yoğunlaştım. Ek Python ve JS ile uyumlu güzel kombinasyon yapabileceğim bir dil daha eklemek istiyorum. Node.js, React Native, sklearn, TensorFlow, keras gibi Framework ve Library'e hakimim. Bunların üstüne mum dikebileceğim ekstra dil lazim. Lazım değil demeyin fikrinizi belirtin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben Java, C#, C++, Python, JS, matlab/octave ve bircok yazilım dilini kullanmışımdır. Ama Python ve JS üzerine çok yoğunlaştım. Ek Python ve JS ile uyumlu güzel kombinasyon yapabileceğim bir dil daha eklemek istiyorum. Node.js, React Native, sklearn, TensorFlow, keras gibi Framework ve Library'e hakimim. Bunların üstüne mum dikebileceğim ekstra dil lazim. Lazım değil demeyin fikrinizi belirtin. Teşekkürler.

CSS de öğrenin Full paket olun.

Database öğren. HTML-CSS bildiğini varsayıyorum. Ne yapmam istediğine bağlı şu an. Mesela motordan anlayan biri ben ne öğrenebilirim derse ilgi alanın ne diye bir sorarlar. Senin ilgi alanın ne?

CSS ve HTML bir programlama dil değil.

Neye ilginiz varsa ona yoğunlaşın. C ailesini öğrenebilirsiniz. Java da deneyebilirsiniz. Çoğu dili bildiğiniz için başka ne önereceğimi bilmiyorum.
Java kullandım. Ama yoğunlasmadım ortaya somut projeler çıkarmadım. Syntax yapılarını biliyorum hepsinin. Elbette eksikliklerim vardır. Aslına bakarsanız nasıl bir alana yöneleceğimi bilemedim sanırım. Eğer tavsiyelerinoz varsa memnuniyetle okurum.

Java kullandım. Ama yoğunlasmadım ortaya somut projeler çıkarmadım. Syntax yapılarını biliyorum hepsinin. Elbette eksikliklerim vardır. Aslına bakarsanız nasıl bir alana yöneleceğimi bilemedim sanırım. Eğer tavsiyelerinoz varsa memnuniyetle okurum.
Android uygulama geliştirme veya oyun geliştirmede kullanabilirsiniz. Oyun geliştirmede zorluk çekebilirsiniz ama android uygulama geliştirebilirsiniz.

Bunlara hakimden zaten fazla bir şey yapma. JavaScript ile oyun, uygulama yap. Yapılmaz deme. Çok hakimsen yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı