M metocan4548 Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Pygame indirecektim ama bu sorunlarla karşılaştım, yardım edecek varsa yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 769 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #2 PC'de nasıl oluyor bilmiyorum ama telefonda kullandığım pydroid isimli bir uygulamada "pip install pygame" yazarak indirebiliyordum. Muhtemelen PCde de işe yarar. Artı 0 Eksi
PC'de nasıl oluyor bilmiyorum ama telefonda kullandığım pydroid isimli bir uygulamada "pip install pygame" yazarak indirebiliyordum. Muhtemelen PCde de işe yarar.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 14 Temmuz 2024 #3 Python'u çalıştırıp yazmaya çalışıyorsun. Öncesinde Python yazmadan direkt pip install komudunu çalıştır. Bu durumdan çıkmak için; >> exit() Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Python'u çalıştırıp yazmaya çalışıyorsun. Öncesinde Python yazmadan direkt pip install komudunu çalıştır. Bu durumdan çıkmak için; >> exit() Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...