Python vs. Java

Evet, asıl amaçta o aslında olabildiğince sorun yaşasın, sorunları araştırsın çözümlere ulaşsın. Yazılımcılık sadece yazmak ile bitmiyor sorunları çözmeklede oluşuyor.

Anladım yeni başlayacak birisi ve mobil uygulama yapacak 0'dan başlayacak birisine ne önerirsiniz?

Anladım yeni başlayacak birisi ve mobil uygulama yapacak 0'dan başlayacak birisine ne önerirsiniz?
Java
Kotlin
C#
C++

Android, Java tabanlı olduğu için bence Java en iyi seçimlerden biri olur. Ancak kotlinde Javaya benziyor ve biraz daha modern bir yazılım dili.

Işin aslı ne önerildiği değil kişinin hangi dilde yazmak istediğine bağlı. İstersen pythonda yap beni hiç ilgilendirmez, ama güvenlik söz konusu olduğunda o alanı başarılı bir şekilde yürütemezsen işte o zaman asıl sorunla karşılaşırsın. Bu yüzden en rahat hissettiğin dili kullanmak en mantıklısı.

Python kitap aldıydım geri vereyim mi
cevaplar için sağ olun

Yazilim ogrenmek icin kitap alinmaz. (Muthis kalitede bir kitap degilse tabi) C#, C++ kitaplarindan edindigim tecrubeye gore cogu sadece para kazanma amacli yaziliyor. Size bir sey katmak gibi bir amaci yok yani. Referans ve deger tipleri anlatmayan C# kitabi bile var.

Java başlangıç herkes zorlar dedi o yüzden sordum sağ olun.
Herkes konuşur, herkese bakma sen. Herkes yazılım uzmanı maşallah.

Programcılığın temeli C ile başlar bu arada. Öncesinde Assembly var ancak çok özel alanlar dışında modern dünyada pek kullanılmıyor artık. Amerika'yı baştan keşfetmenin anlamı yok çünkü.

C tabanlı bir dil ile (Java, C#) başla, gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…