eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Şöyle en ince ayrıntısına kadar anlatabilecek yazılı kaynak arıyorum. Videolardan pek bir şey anlayamıyorum, o yüzden yazılı lazım.
Şöyle en ince ayrıntısına kadar anlatabilecek yazılı kaynak arıyorum. Videolardan pek bir şey anlayamıyorum, o yüzden yazılı lazım.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #2 Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #3 oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Ben de bunu atacaktım.
oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Ben de bunu atacaktım.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 2 Şubat 2022 #5 oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki tüm sayfaları indirebileceğim bir yöntem var mıdır? (Buldum hocam üstte pdf varmış.)
oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Hocam buradaki tüm sayfaları indirebileceğim bir yöntem var mıdır? (Buldum hocam üstte pdf varmış.)
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #6 oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Onu bitirmiştim. 296181 dedi: 3.10.2 Documentation Genişletmek için tıkla... Daha önce okumaya çalışmıştım ama çok karışık geliyor. (İngilizce olmasından değil, link içinde link var hangisini okuyacağımı şaşıyorum.)
oynozan dedi: Türkçe olarak bulabileceğiniz en detaylı kaynak budur: Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Genişletmek için tıkla... Onu bitirmiştim. 296181 dedi: 3.10.2 Documentation Genişletmek için tıkla... Daha önce okumaya çalışmıştım ama çok karışık geliyor. (İngilizce olmasından değil, link içinde link var hangisini okuyacağımı şaşıyorum.)
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 10 Şubat 2022 #7 Vakademi Online Eğitim Platformu
ismimVardiUnuttum Picopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 Yer Marrakech, Morocco Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek meslek yok 13 Şubat 2022 #8 Bura var: Python Tutorial