K kralmsx Kilopat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 56 7 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Python scripti yazdım, bu scripti başlatınca while döngüsüne aldığım için sınırsız çalışıyor. Örneğin technopat.py dosyasına çift tıkladım ve çalışmaya başladı, ben bilgisayarı kapatana kadar çalışıyor. Ben ise bu scriptin 4 saat çalışıp 1 saat ara verip sonrasında tekrardan çalışmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, Python scripti yazdım, bu scripti başlatınca while döngüsüne aldığım için sınırsız çalışıyor. Örneğin technopat.py dosyasına çift tıkladım ve çalışmaya başladı, ben bilgisayarı kapatana kadar çalışıyor. Ben ise bu scriptin 4 saat çalışıp 1 saat ara verip sonrasında tekrardan çalışmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ağustos 2022 #2 A Beginner’s Guide to the Python time Module – Real Python In this tutorial, you'll learn how to use the Python time module to represent dates and times in your application, manage code execution, and measure performance. realpython.com Artı 0 Eksi
A Beginner’s Guide to the Python time Module – Real Python In this tutorial, you'll learn how to use the Python time module to represent dates and times in your application, manage code execution, and measure performance. realpython.com