Ne yapmak istediğine karar ver, bir proje belirle. O proje için en iyi dili araştır ve o projeyi yapmaya başla. Hepsi bu.Python'un diğer dillere göre daha temelde olduğunu bildiğimden onunla başladım. Python'un ise bazı konularda yetersiz kaldığını biliyorum. Bir de ben şunu anlamıyorum. Siz birisi ben İngilizce öğrendim Almanca'ya geçeyim dediğinde zaman kaybı diyor musunuz da birisi başka yazılım dili öğrenmeye kalktığında zaman kaybı diyorsunuz. Neden öğrenilen bir şey zaman kaybı olsun? Boş boş oyunda vakit harcayacağıma yeni bir yazılım dili öğrenirim bana bir faydası olmasa bile.
Arkadaş sana şunu demeye çalışmış, bu dili öğrenirkenki amacın ne? Bu dili öylesine mi öğreniyorsun yoksa bir proje mi yapacaksın. Bir şey yapmayacaksan beyinini boşa doldurmaktan başka bir şey değil zaten.Python'un diğer dillere göre daha temelde olduğunu bildiğimden onunla başladım. Python'un ise bazı konularda yetersiz kaldığını biliyorum. Bir de ben şunu anlamıyorum. Siz birisi ben İngilizce öğrendim Almanca'ya geçeyim dediğinde zaman kaybı diyor musunuz da birisi başka yazılım dili öğrenmeye kalktığında zaman kaybı diyorsunuz. Neden öğrenilen bir şey zaman kaybı olsun? Boş boş oyunda vakit harcayacağıma yeni bir yazılım dili öğrenirim bana bir faydası olmasa bile.
Ne yapmak istediğine karar ver, bir proje belirle. O proje için en iyi dili araştır ve o projeyi yapmaya başla. Hepsi bu.
Arkadaş sana şunu demeye çalışmış, bu dili öğrenirkenki amacın ne? Bu dili öylesine mi öğreniyorsun yoksa bir proje mi yapacaksın. Bir şey yapmayacaksan beyinini boşa doldurmaktan başka bir şey değil zaten.
Python bazı çoğu alanda kullanılsa da, bazı konularda yetersiz, bu konuda haklısın. Ama ikinci mesajında bir saçmalamışsın diye düşünüyorum. Yazılım dilleri ile konuşma dilleri aynı şey değil.Python'un diğer dillere göre daha temelde olduğunu bildiğimden onunla başladım. Python'un ise bazı konularda yetersiz kaldığını biliyorum. Bir de ben şunu anlamıyorum. Siz birisi ben İngilizce öğrendim Almanca'ya geçeyim dediğinde zaman kaybı diyor musunuz da birisi başka yazılım dili öğrenmeye kalktığında zaman kaybı diyorsunuz. Neden öğrenilen bir şey zaman kaybı olsun?
Sana faydası olmayacak bir şeyi öğrenmenin mantığı yok. Boşa zaman kaybetmek yerine daha faydalı şeyler öğrenmeye çalış. Ayrıca, bir yazılım dilini sadece koşul yapılarından ve fonksiyonlardan da ibaret değil. Bunu biliyorsundur umarım.Boş boş oyunda vakit harcayacağıma yeni bir yazılım dili öğrenirim bana bir faydası olmasa bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.