Elma armut bahçesi gibi projeler yapıp sonradan büyük işlere kalkışmanızı öneriyorum. Unutmayın bu yolda pes etmek yok.Python öğrenmeye yeni yeni başladım daha sadece en basit şeyleri biliyorum. İlk önce nasıl projeler yapmaya çalışmalıyım? Yeni başlayan birine önerileriniz neler?
Elma armut bahçesi gibi projeler yapıp sonradan büyük işlere kalkışmanızı öneriyorum. Unutmayın bu yolda pes etmek yok.
Pythona yeni başladıktan sonra yapılması gerekenler de Öncelikle :Hocam bende Python'a yeni başladım ne demek istediniz anlamadım biraz daha açar mısınız cümlenizi?
Pythona yeni başladıktan sonra yapılması gerekenler de Öncelikle :
-Iyi bir eğitim almak (Ücretli sitelerden kaynak sitelerden vs.)
-Alternatif eğitim almak (Google Play Store, ücretsiz siteler vs.)
-Küçük aşamalardan büyük aşamalara doğru ilerlemek, (Pythonla hesap makinesi yapabilirsiniz, asal sayı bulucu yapabilirsiniz, En büyük ortak bölen ve En küçük ortak kat bulucu yapabilirsiniz.)
-Pes etmeden gitmek ve yabancı videolardan destek almak.
(Bu hikayeye başlamadan önce ingilizce seviyenizin minimum b1+ olması gerekiyor yoksa yabancı videolardan yararlanamazsınız, ingilizce seviyeniz yetersiz ise ilk önce ona çalışalım.)
Gayret edip emeğimizle iyi işler başarmamız gerekiyor, kopyala yapıştır yapmamamız gerekiyor.
Şimdiden kolay gelsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.