Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Python'dan denemek için basit birkaç kod yazdım ama import discord derken hata veriyor, yazdığım kod ektedir. Sizce sorun nedir?
Python'dan denemek için basit birkaç kod yazdım ama import discord derken hata veriyor, yazdığım kod ektedir. Sizce sorun nedir?
zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 20 Mart 2022 #2 Hocam pip ile kurdunuz mu modülleri ? Artı 0 Eksi
Enesh Femtopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 import discord from discord.ext import commands Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yap. Artı -1 Eksi
zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 20 Mart 2022 #4 Enesh dedi: Bu şekilde yap. Genişletmek için tıkla... Zaten o şekilde yapmış ki. Deniz w dedi: Python'dan denemek için basit birkaç kod yazdım ama import discord derken hata veriyor, yazdığım kod ektedir. Sizce sorun nedir? Eki Görüntüle 1337610 Eki Görüntüle 1337616 Genişletmek için tıkla... Sarı ile olması hata değil o modülün çağırılmadığını gösterir başlatın uygulamanızı sorunsuz çalışacaktır. Son düzenleme: 20 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Enesh dedi: Bu şekilde yap. Genişletmek için tıkla... Zaten o şekilde yapmış ki. Deniz w dedi: Python'dan denemek için basit birkaç kod yazdım ama import discord derken hata veriyor, yazdığım kod ektedir. Sizce sorun nedir? Eki Görüntüle 1337610 Eki Görüntüle 1337616 Genişletmek için tıkla... Sarı ile olması hata değil o modülün çağırılmadığını gösterir başlatın uygulamanızı sorunsuz çalışacaktır.
Enesh Femtopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 zCurq dedi: Zaten o şekilde yapmış ki. Sarı ile olması hata değil o modülün çağırılmadığını gösterir başlatın uygulamanızı sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Alttaki SS'ten dolayı sarıya görmedim bir an kusura bakmayın hocam. Artı 0 Eksi
zCurq dedi: Zaten o şekilde yapmış ki. Sarı ile olması hata değil o modülün çağırılmadığını gösterir başlatın uygulamanızı sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Alttaki SS'ten dolayı sarıya görmedim bir an kusura bakmayın hocam.
KS KS Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #6 zCurq dedi: Hocam pip ile kurdunuz mu modülleri? Genişletmek için tıkla... Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Enesh dedi: Bu şekilde yap. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
zCurq dedi: Hocam pip ile kurdunuz mu modülleri? Genişletmek için tıkla... Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Enesh dedi: Bu şekilde yap. Genişletmek için tıkla...
zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 20 Mart 2022 #7 Deniz w dedi: Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Genişletmek için tıkla... Hocam pip kullan [CODE title="Discord.py"]python -m pip install discord[/CODE] Deniz w dedi: Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Genişletmek için tıkla... Hocam neden Pycharm yada Vscode kullanmıyorsunuz ki ? Son düzenleme: 20 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Deniz w dedi: Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Genişletmek için tıkla... Hocam pip kullan [CODE title="Discord.py"]python -m pip install discord[/CODE] Deniz w dedi: Hayır, Thonny kullanıyordum oradaki package Manager ile kurdum. Hocam sıkıntı galiba paketten çıkarma kısmında Genişletmek için tıkla... Hocam neden Pycharm yada Vscode kullanmıyorsunuz ki ?
KS KS Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #8 zCurq dedi: Hocam pip kullan [CODE title="Discord.py"]python -m pip install discord[/CODE] Hocam neden PyCharm ya da VS Code kullanmıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de böyle hata verdi Artı 0 Eksi
zCurq dedi: Hocam pip kullan [CODE title="Discord.py"]python -m pip install discord[/CODE] Hocam neden PyCharm ya da VS Code kullanmıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de böyle hata verdi
zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 29 Mart 2022 #9 Deniz w dedi: Eki Görüntüle 1337790 Hocam şimdi de böyle hata verdi Genişletmek için tıkla... `commands_prefix` değil de `command_prefix olmalı` Artı 0 Eksi
Deniz w dedi: Eki Görüntüle 1337790 Hocam şimdi de böyle hata verdi Genişletmek için tıkla... `commands_prefix` değil de `command_prefix olmalı`