reqget
Hectopat
Daha fazla
Kodu da atabilir misin?Python öğreniyorum ve yeni başladım. Konu inputlara gelince izlediğim adamın aynısını yazdım ama çalışmadı. Görseldeki hatayı alıyorum ne yaparsam değişmedi sadece anconda Spyder'dan input komutu çalıştırıyorum.
Boş tırnak ekleyin.Kodlar bunlar. Sadece input yazdım.
Python olarak da değiştirdim.
input("")
Example:Kodlar bunlar. Sadece input yazdım.
Python olarak da değiştirdim.
Tırnak girilmeyince sorun çıkarabiliyor. Yanlış olduysa kusura bakmayın. Anaconda yerine python.org sitesinden kurmak daha mantıklı.Tırnakla alakası yok, Python'da öyle bir şey yok. Sorun anaconda ile alakalı, anacondayı ve Spyder'i kaldırın, Spyder'in son sürümünü kendi sitesinden indirip kurun sorun düzelecektir büyük ihtimalle, veya hepsini kaldırıp PyCharm yükleyin en iyisi bence.
Tırnakla alakası yok, Python'da öyle bir şey yok. Sorun anaconda ile alakalı, anacondayı ve Spyder'i kaldırın, Spyder'in son sürümünü kendi sitesinden indirip kurun sorun düzelecektir büyük ihtimalle, veya hepsini kaldırıp PyCharm yükleyin en iyisi bence.
Python öğreniyorum ve yeni başladım. Konu inputlara gelince izlediğim adamın aynısını yazdım ama çalışmadı. Görseldeki hatayı alıyorum ne yaparsam değişmedi sadece anconda Spyder'dan input komutu çalıştırıyorum.
Spyder da çözemedim.PyCharm indirdim çözüldüMerhaba. Bu sorunu ben de yaşıyorum şu an. Nasıl çözdünüz? Bir bilgi verebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.