Python'u ile web sitesi birleştirmek

TeknoEmir

Hectopat
Daha fazla  
Selam bir proje yapmak istiyorum. Bu bir site olacak ve vücut kitle endeksini hesaplayacak. Matematik işlemlerini Python ile yapmak istiyorum. Web sitesini nasıl Python ile ilişkilendireceğim. Yani mesela şu tuşa basayım matematik işlemlerini yapsın. Umarım derdimi anlatabilmişimdir

JavaScript işe yaramıyor mu?

Hocam ama yanlış bilmiyorsam Django ile direk web sitesinin kendisini yapıyorsun .Benim sadece küçük bir matematik işlemim var bunu HTML'e atmak istiyorum .
Django ile dediğinizi yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

Neden direkt Javascript kullanmıyorsunuz? Eğer Python ile yapmakta kararlıysanız yakın zamanda pyScript diye bir proje çıktı (Pyscript.net), bi' göz atın derim.

Selam JavaScript ile yapabilirim değil mi?
Evet zaten bu tür hesaplamalar için en iyi dil Javascript'tir. Yeni şeyler öğrenmek için de pyScript'te göz atabilirsiniz. Ben daha hiç bakmadım bu arada, sadece Browser üzerinden Python yazmaya olanak sağladığını biliyorum. Bahsettiğiniz işlemleri de yapabilir büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…