Rehber Q-Flash Plus ile BIOS güncelleme

Sorun olma ihtimali çok düşük. Sanmıyorum.

Merhaba. Hocam Update işlemi sonrası görüntü gelmedi. Q Flash ile kurtarmaya çalıştım ve turuncu ışık birkaç dakika yanıp söndükten sonra tamamen söndü. 1 tane kasa fanını bilerek takılı bıraktım sizden aldığım fikirle. O fan 30 dakikadır dönüyor. Sizce işlem bitmiş midir? Tüm parçaları takarak denemeli miyim?
Anakartım Gigabyte X570s Gaming X
Güncelleme: Evet, turuncu ışık bitince zaten sistem reboot yaparak BIOS ekranına giriyormuş. Sorunsuz çalışıyor şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Q flash Plus özelliğini benim de kullanmam gerekiyor fakat basınca hiçbir LED yanmıyor neden sizce bir şeyi yanlış mı yapıyorum.

Merhaba kolay gelsin, konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak, Q-flash Plus'ı donanımlar takılıyken yapsak sorun çıkar mı acaba? Yoksa tüm kabloları sökmeli miyim? Anakart Gigabyte B660M Gaming 5333MHz.

Merhaba kolay gelsin, konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olacak, Q-flash Plus'ı donanımlar takılıyken yapsak sorun çıkar mı acaba? Yoksa tüm kabloları sökmeli miyim? Anakart Gigabyte B660M Gaming 5333MHz.

Hocam ben donanımlar takılıyken yaptım bir sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…