Q10'dan Q30'a geçmeye değer mi?

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Anker Soundcore Q10'u Mayıs 2022'den beri kullanıyorum. Yedek padleri var. Onları takıp devam edecektim ama indirimden 2000 TL'ye Q30 alma fikri de ANC için cazip geldi. Bilgisayarda kablolu kullanımda yine ANC çalışır mı? Alınmalı mı? Değer mi almaya?

Kablolu kullanimda ANC calismiyormus hocam. Bende alirken arastirdim. Sipariş verdim pazartesi gelecek. Isterseniz yorumlarim.

Q10 size yetiyorsa kullanmaya devam edin bence hocam.

Yetiyor açıkçası. Kablosuz da pek kullanmadığım için şarj dahi etmedim. Yine de 2000'e düşmüşken alma fikri canlandı. Değmez mi diyorsunuz?

Kablolu kullanimda ANC calismiyormus hocam. Bende alirken arastirdim. Sipariş verdim pazartesi gelecek. Isterseniz yorumlarim.

Pazartesiye indirim biter herhalde. Kabloluda ANC çalışmaması kötü.

Yetiyor açıkçası. Kablosuz da pek kullanmadığım için şarj dahi etmedim. Yine de 2000'e düşmüşken alma fikri canlandı. Değmez mi diyorsunuz?

Pazartesiye indirim biter herhalde. Kabloluda ANC çalışmaması kötü.
Açıkçası, direkt olarak "değmez" veya "değer" gibi bir ifade kullanamam ama size yetiyorsa masraf yapmamanızı öneririm sadece.

Biter hocam.

@borisyeisar kullaniyor. Ona sorun isterseniz şu an merak ettiginiz var ise.

Açıkçası, direkt olarak "değmez" veya "değer" gibi bir ifade kullanamam ama size yetiyorsa masraf yapmamanızı öneririm sadece.

Yetiyor tabii. Padleri bugün değiştireyim devam edeyim o zaman.

Konu değip değmemesi değil, masrafa gerek var mı yok mu olmalı bence. Elinde bulunan üründen memnunsan neden yeniden bir başka ürün alasın ki? Ne katacak ekstra özellik hayatına? Bilemiyorum tercih sizin tabii. Ben 2020'den beri TaoTronics Soundsurge 85 ile devam :D

Konu değip değmemesi değil, masrafa gerek var mı yok mu olmalı bence. Elinde bulunan üründen memnunsan neden yeniden bir başka ürün alasın ki? Ne katacak ekstra özellik hayatına? Bilemiyorum tercih sizin tabii. Ben 2020'den beri TaoTronics Soundsurge 85 ile devam :D

Yatırım olarak teknolojik aletleri kullanıyoruz, ondan dolayı düşündüm. Ekstra güzel ses katabilir anca.

Yatırım olarak teknolojik aletleri kullanıyoruz, ondan dolayı düşündüm. Ekstra güzel ses katabilir anca.
Ha ürün nasıl olsa kaliteli, alayım dursun bi kenarda zaten her halükarda kullanırım diyorsun. Bu da güzel bir bakış açısı aslında. Maddi açıdan o 2000₺'nin yokluğu seni zorlamayacaksa almak isabet olur o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı