Q21i NC alınır mı?

EnesShn

Hectopat
Daha fazla  
Ağırlıklı olarak müzik dinlemek ve ara sıra da film, video vs. izlerken kullanacağım bir kulaklık arıyordum ve Q21i NC modeli karşıma çıktı. İncelemelerini izledim, forumda da daha önce konusu birkaç kez açılmış gayet başarılı olduğu söyleniyor. Kullananlar da memnun. Parolapara'nın kampanyası ile birleştirip 1300 liraya almaya karar verdim diyebilirim şu an fakat öncesinde yine de bir sormak istedim. Bunun yerine şu daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var mıdır yoksa bunu alıp geçeyim mi? Uzun vadeli kullananlar varsa eğer onların görüşlerini de merak ediyorum açıkçası.

O kadar ucuz bir kulaklıkta nasıl bu kadar kaliteli bir aktif gürültü önleme var anlamıyorum. Detay istemeyen pop rap tarzı falan dinliyorsan alınır.

O kadar ucuz bir kulaklıkta nasıl bu kadar kaliteli bir aktif gürültü önleme var anlamıyorum. Detay istemeyen pop rap tarzı falan dinliyorsan alınır.

4 adet Soundcore modeli kullandım 2'si Q10 2'si Q45'di. Q10'lar uzayan kısmın yukarısından çatlamaya başlamıştı.

Bir süre sonra birinin bir tarafından ses gelmiyor diğerinin de güç tuşu basmadığı için çalışmıyordu ancak ses kalitelerinden memnun olduğum için aldığım dönemin en güçlüsü olan Q45i de aldık.

Bu sefer ses olarak bir problem yaşamasak da aletin kafa bandına bağlanan plastik kısım dehşet derecede kırılgan yapıda.

Öncelikle birinin çatlamaya başladı aradan 1 hafta geçmeden öbürü de aynı durumda yavaş yavaş çatlamaya başladı en sonunda biri artık kullanılamaz durumda öbürü de şu an kırıldı kırılacak halde.

Onun dışında birinin padi yırtılmaya başladı yavaş yavaş ve en sonunda çıkacak seviyeye geldi.
Sonunda kırık olanın padini çıkartıp padi yırtılana taktım.

Ses kalitesi olarak ne kadar güzel olsa da maalesef malzeme kalitesi kötü oluyor ürünlerin.
Q45'in metal tarafları olsa da bu sefer de plastik tarafı kırıldı açıkçası bir şey değişmedi.

Q21i modelinde bayağı kararlıydım ama H3 Pro kafamı fazlasıyla kurcalıyor şuan incelemelere bakıyorum ancak işin içinden çıkamadım bir türlü 😅

@Deiinzz
Neden kızgın attınız hocam?

Son düzenleme:
Q21i modelinde bayağı kararlıydım ama H3 Pro kafamı fazlasıyla kurcalıyor şu an incelemelere bakıyorum ancak işin içinden çıkamadım bir türlü 😅

@Deiinzz
Neden kızgın attınız hocam?

Kızdım hocam, büyük ihtimalle Anker'in sesi bir iki tık daha iyidir. Ama güncellik olsun özellikler olsun H3 Pro daha iyidir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı