Q4OS kullanılır mı?

Nickq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Hafif bir Linux dağıtımı arıyordum‚ ve Q4OS bayağı hafif dediler. Merak ettiğim şey bu dağıtım 2024'te kullanılır mı? Fazla eski olacağından şüpheliyim.

Eski değil. Masaüstü eski olan KDE Plasma 3 sürümünün kaynak kodlarının modernleştirmesiyle hazırlandı. Güncel program desteği var, güncelleme almaya devam ediyor. Görünüşe aldanmayın.

Merhaba.

Hafif bir Linux dağıtımı arıyordum‚ ve Q4OS bayağı hafif dediler. Merak ettiğim şey bu dağıtım 2024'te kullanılır mı? Fazla eski olacağından şüpheliyim.

Q4OS güncel bir dağıtım hocam zaten. Debian12'yi taban alıyor olması lazım güncel sürümü. Sadece masaüstüortamı çok eski bir görünüme sahip. Onun da nedeni kullandığı Trinity'nin KDE3 çatalı olması.

Yayınlanmış olan son ISO dosyası bu ayın 14'ünde yayınlandı ne kadar güncel olduğunu soracak olursan. Moderasyon olarak Technopat Sosyal'e ise 17'sinde yani geçen pazar günü ekledik.

Program kurmak zahmetli mi peki?
Kendi uygulama mağazası var. Ek olarak internetten .DEB uzantılı paket indirip kurabilirsin.

Yayınlanmış olan son ISO dosyası bu ayın 14'ünde yayınlandı ne kadar güncel olduğunu soracak olursan. Moderasyon olarak Technopat Sosyal'e ise 17'sinde yani geçen pazar günü ekledik.

Kendi uygulama mağazası var. Ek olarak internetten .deb uzantılı paket indirip kurabilirsin.

Teşekkür ederim.

Merhaba.

Çok hafiftir ve Debian tabanlıdır ama sevmezseniz görünüm olarak özelleştirebilirsiniz normal görünümü bir tık kötü duruyor.

Çok hafiftir ve Debian tabanlıdır ama sevmezseniz görünüm olarak özelleştirebilirsiniz normal görünümü bir tık kötü duruyor.

Peki ya uygulama mağazasında discord‚ Visual Studio Code gibi uygulamalar bulunuyor mu veya çok düşük sistemli oyunları indirebilir miyim?

Peki ya uygulama mağazasında discord‚ Visual Studio Code gibi uygulamalar bulunuyor mu veya çok düşük sistemli oyunları indirebilir miyim?
Evet bulunuyor ve indirirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı