Q6600 2.40 GT 240 sisteme kaç watt PSU lazım?

YorgunEvga2007

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ekran kartım GT 9400 işlemcim e 5300 anakartım Gigabyte G31m s2l Q 6600 işlemci ve GT 240'a geçmeyi düşünüyorum sizce 300 PSU yetermi.

Q6600 işlemcim geldi anakrtim g31ms2l yeni işlemciyi taktim görüntü gelmiyor ama eski işlemci geliyor ne yapmaliyim
Aynı anakarta Q6600 takıp sorun yaşamamıştım gariptir. Anakartınız biosunu güncelleyebilirsiniz.

Linkteki işlemleri uygularsanız hem güncel microcode eklemiş olur, hemde Xeon işlemcilere destek sağlamış olursunuz. Sıcaklıklarda bile düşüş oluyor bizzat gözlemledim.

Link :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Aynı anakarta Q6600 takıp sorun yaşamamıştım gariptir. Anakartınız BIOS'unu güncelleyebilirsiniz.

Linkteki işlemleri uygularsanız hem güncel microcode eklemiş olur, hem de Xeon işlemcilere destek sağlamış olursunuz. Sıcaklıklarda bile düşüş oluyor bizzat gözlemledim.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten çok teşekkür ederim BIOS'un fabrika çikişi BIOS müş en güncel sürüme günceledim görüntü geldi teşekkürler sen adamsın

Aynı anakarta Q6600 takıp sorun yaşamamıştım gariptir. Anakartınız BIOS'unu güncelleyebilirsiniz.

Linkteki işlemleri uygularsanız hem güncel microcode eklemiş olur, hem de Xeon işlemcilere destek sağlamış olursunuz. Sıcaklıklarda bile düşüş oluyor bizzat gözlemledim.
sana son bir sorum olcak anakartım seninde bildigin gibi gigabyte g31m s2l 2.ram slotu arizalı haliyle 2 gb ram la kulanıyorum ben tek silot 4 gb ram alip bu anakarta taksam sorun olurmu

Son düzenleme:
Gerçekten çok teşekkür ederim BIOS'un fabrika çikişi BIOS müş en güncel sürüme günceledim görüntü geldi teşekkürler sen adamsın

sana son bir sorum olcak anakartım seninde bildigin gibi gigabyte g31m s2l 2.ram slotu arizalı haliyle 2 gb ram la kulanıyorum ben tek silot 4 gb ram alip bu anakarta taksam sorun olurmu
Ne demek hocam :).

Hayır sorun olmaz tek slot 8 gb'a kadar takabilirsiniz diye biliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı