Q6600 overclock

Süleyman Aga

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim elimde Intel Quad 6600 var, ben bu işlemciye internette gördüğüm bant yöntemi ile OC yaptım ve şu an 3 GHz otomatik açılıyor. Sizce bir sıkıntı olur mu? Çünkü iki pini bantla kapattım. Bir de OC yapınca mavi ekran ve sekmelerde çökme yaşıyorum, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fsb yi dediğiniz değerde yapmıştım zaten ama gene aynı sorunla karşılaşıyordum.Birde bunu deneyeyim dedim fakat o da olmadı.Anakartım; Gigabayte G41MT-S2P (1.4) revizyon

Fsb yi dediğiniz değerde yapmıştım zaten ama gene aynı sorunla karşılaşıyordum.Birde bunu deneyeyim dedim fakat o da olmadı.Anakartım; Gigabayte G41MT-S2P
G41 anakartlar OC kaldıramıyor. En azından bende sorun buydu. Çipset resmen alev alıyordu. Sizde de aynısı olabilir.

Bunun dışında işlemci sıcaklığına bakın ve bence gerekmese bile biraz voltaj vermeyi deneyin.

Fsb yi dediğiniz değerde yapmıştım zaten ama gene aynı sorunla karşılaşıyordum.Birde bunu deneyeyim dedim fakat o da olmadı.Anakartım; Gigabayte G41MT-S2P (1.4) revizyon
Cpu voltajı düşük kalıyor olabilir. Ama o anakart voltaj arttırmaya ne gibi bir tepki verir emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı