Q6600 sistem GTA 5 açar mı?

• İşletim sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit service pack 1
  • İşlemci: Intel Core 2 dört çekirdekli işlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 cpus) / AMD Phenom 9850 dört çekirdekli işlemci (4 cpus) @ 2.5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
GTA 5'in minimum sistemi bu ancak yeni gelen güncellemeler sistemi değiştirebilir diyor.
i5-5200 2.60GHz 4cpus.
8 GB RAM.
GTX660 2 GB.
Rahatlıkla açar. High ayarlarda oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yanlış bilgi
Teşekkür ederim. Az da olsa oynamak isterdim. 20-25 FPS alabilseydim.
Geçen hafta GTA 4 denedim. 20-37 FPS arası aldım. Ama yine de hafif takılmalar vardı. Onun çözümü var mı? Saygılar.

Hocam, bilgisayarınızı hızlandırmak için size 3-4 bilinen taktik vereceğim.
1- Çalıştır'ı açıp sırasıyla recent, temp, %temp%, prefetch klasörlerinin icindeki dosyaları temizleyin.
2- Görev yöneticisinde arka plan uygulamalarını kapatın.
3- Çalıştır'ı açıp MSConfig yazın sırasıyla Önyükleme > Gelişmiş Seçenekler > İşlemci sayısı'nı tikleyin ve en sondakini seçin.
4- Oyun içi FPS ayarları videosunu izleyip uygulayın.
5- Windows arkaplanınızı siyah düz renk yapın. (1-2 FPS sağlayabilir.)
6- Sürücülerinizi güncelleyin.
Rahatlıkla açar. High ayarlarda oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hahaha.

Hocam, bilgisayarınızı hızlandırmak için size 3-4 bilinen taktik vereceğim.
1- Çalıştır'ı açıp sırasıyla recent, temp, %temp%, prefetch klasörlerinin icindeki dosyaları temizleyin.
2- Görev yöneticisinde arka plan uygulamalarını kapatın.
3- Çalıştır'ı açıp MSConfig yazın sırasıyla Önyükleme > Gelişmiş Seçenekler > İşlemci sayısı'nı tikleyin ve en sondakini seçin.
4- Oyun içi FPS ayarları videosunu izleyip uygulayın.
5- Windows arkaplanınızı siyah düz renk yapın. (1-2 FPS sağlayabilir.)
6- Sürücülerinizi güncelleyin.

Hahaha.
Hahaha mı ?
O tik falan hikaye o tik kapalıyken zaten tüm çekirdekler aktif oluyor ayrıca düz renk yapmak sadece alt tab hızını artırır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı