Q6600 sistem ne kadar eder?

Tamamdır hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam o fiyattaki ilanların birçoğundada DDR2 ve ancak GTA San Andreas oynatabilecek bilgisayarlar var.
Hocam sen kafanda bir fiyat belirlemişsin keşke bu sistem bu kadar eder mi yazsaydın. O sistemden daha iyisiyle CS:GO deneyeyim dedim çok kötü hissettirdi nasıl oynanıyor anlamış değilim sanki sedatif verilmiş de sadece etraftaki olan biteni görüyormuşum hiçbir şey yapamıyormuşum gibi hissettim 😄 Neyse şaka bir yana da 1000 liraya düşerler.

Hocam sen kafanda bir fiyat belirlemişsin keşke bu sistem bu kadar eder mi yazsaydın. O sistemden daha iyisiyle CS:GO deneyeyim dedim çok kötü hissettirdi nasıl oynanıyor anlamış değilim sanki sedatif verilmiş de sadece etraftaki olan biteni görüyormuşum hiçbir şey yapamıyormuşum gibi hissettim 😄 neyse şaka bir yana da 1000 liraya düşerler.

Haklısınız. Kafamda 1000 TL gibi bir fiyat vardı ama teyit etmek amaçlı bu konuyu açtım :).
O sistemden daha iyisiyle CS:GO deneyeyim dedim çok kötü hissettirdi nasıl oynanıyor anlamış değilim sanki sedatif verilmiş de sadece etraftaki olan biteni görüyormuşum hiçbir şey yapamıyormuşum gibi hissettim 😄

Ya hocam şöyle düşünün; çok paranız yok, önceden 144 Hz ile hiç oyun oynamamışsınız ve arkadaşlarınızla oyun oynamak istiyorsunuz. İşte bu durumda olan kişileri 40-50 FPS mutlu ediyor :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00