Q6600 sistem yükseltme önerisi

UmutESEN

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim bu şekilde yapmak istediğim şey ise anakart ve işlemciyi değiştirmek. İlk olarak anakartı değiştireceğim ardından işlemciyi çünkü bütçem el vermiyor.
  • Almak istediğim anakart: MSI H81M-P33 Intel H81 1600MHz DDR3 LGA1150 mATX Anakart.
  • İşlemci: Intel Pentium G4560 Soket 1151 3,5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci BX80677G4560.
Sizce bir sıkıntı olur mu? Yardım ederseniz sevinirim.

Ekran Alıntısı.JPG Ekran Alıntısı1.JPG Ekran Alıntısı2.JPG Ekran Alıntısı3.JPG Ekran Alıntısı4.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın anakart ve işlemci uyumsuz. Ayrıca şu anki işlemcin de uyumsuz. G4560 alacaksan güncel BIOS'a sahip 100 serisi veya 200 serisi anakarta ihtiyacın var.

Alacağın anakart ve işlemci uyumsuz. Ayrıca şu anki işlemcin de uyumsuz. G4560 alacaksan güncel BIOS'a sahip 100 serisi veya 200 serisi anakarta ihtiyacın var.
Peki ne önerirsiniz bana APU mu alsam herhalde Amd A10 7870k filan gibi işlemci alsam ne yapsam bilemiyorum hiç yardım eder misiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı