Q6600 sisteme anakart önerisi

MehmetMert35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Aşağıdaki sisteme uygun anakart arıyorum.
  • GeForce 9800 GT 1GB 256 Bit ekran kartı
  • Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz 8MB Cache 1066 MHz işlemci
  • Kingston 4GB 1333 MHz DDR3 RAM

Uygun anakart önerilerinizi söylerseniz sevinirim. Fiyat fark etmez. Hepsi uyumlu olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır bulamazsın kolay kolay. İkinci ele yönelmelisin.

Msı ms-7592 ver 5.2 775 pin anakart-işlemci ve fan - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 473633486

Ben zamanında MSI G31TM-P31 anakartı Vatan Bilgisayar'dan 60 liraya almıştım. Sakın ola 90-100 lira gibi uçuk rakamlar verme. Bu paylaştığım ilandaki rakam bile fazla ama sitede G41 yonga kümeli olup en ucuz bunu bulabildim. İlanla en ufak alâkâm yoktur.

Teşekkür ederim. Sistem zaten 2. el olarak toplanacak. G41 yonga kümeli olduğunu söylemişsiniz uyum için sadece o gerekli ise benim anakartım: P5G41C-M LX
Not: Teknoloji cahiliyim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Sistem zaten 2. el olarak toplanacak. G41 yonga kümeli olduğunu söylemişsiniz uyum için sadece o gerekli ise benim anakartım: P5G41C-M LX
Not: Teknoloji cahiliyim.

Sadece soket yapısı uysa ve işlemciyi destekleyip desteklemediğine baksak yeter. G31, G41 bunlar işlemcinizi destekler. Benim 2 önceki bilgisayarım Q6600 işlemciliydi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı