Q6600 Sisteme Takviye

fırat3434

Hectopat
Daha fazla  
core 2 quad q6600 2.4 GHz
4 GB DDR2 RAM
gıgabyte g31m-es2l (socket 775)
1 GB nvıdıa GT 9400 zotac

Su anda kullanmadıgım PC'mın ozellıklerı bunlar, benım sorum ıse bos bos curucegıne bu PC'ye ne takvıye yapıp en azından yenı oyunları low sevıyede oynamak ıcın ne yapmam ne almam lazım arkadaslar? Bana lutfen bı yardım edın? Butce cok onemlı degıl elımdekı PC uzerınden tamamlamak ıstıyorum sadece.

Merhaba Erdem,

Yazım hatalarından dolayı ceza aldım o sebeple yazamadım. Kusura bakma.

Yaklaşık 3 4 ay önce sadece internet ihtiyacım için bu PC'yi topladım. O yüzden fazla önemsemedim. Fakat artık biraz oyun vs oynamak istiyorum ama tekrar bir bilgisayar toplamak istemiyorum. O nedenle mevcut PC'min üzerinden takviye yaparak kullanmak istiyorum.

Burada ufak araştırmalarım sonucunda, R7 250 2 GB 128 Bit ekran kartını uygun buldum. Fakat bilmiyorum siz ne dersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe önemli değilse işlemcinizi Q9550 veya Q9650 ile değiştirip yanına RX460 ekran kartını koyup güncel oyunları oynayabilirsiniz.

q8400 kullanıyorum ve ben r7 360 almaya karar verdim şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım bir bakmalısın gerçi dolar birazcık uçuyor ama. Hem yeni nesil olur hemde r7 250 den performanslı olur. Gerçi bu kararı vermende PSU'nunda kısıtlaması olacak acaba Güç Kaynağınızın markası ve modeli nedir ?

R7 250 ve R9-270 ekran kartları arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Ayrıca 300W PSU bu kartların verimli çalışması için yeterli mi?

R9 270x alabilirsiniz. Ben modlu olarak x5482 ve x5450 p5g41t-m lx anakartta + 8gb ram ile orta seviyede güncel birçok oyunu rahatça oynadım. PSU olarak tavsiyem kaliteli 500w almanız olur.

Gigabyte 550w+R9 270 300 tl satın almayı düşünüyorum 2.el. Ne dersiniz fiyat uygunmudur?

Arkadaşlar bi cevap verirseniz alışveriş aşamasındayım şu an;

Gigabyte 550w+R9 270 300 tl satın almayı düşünüyorum 2.el. Ne dersiniz fiyat uygunmudur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı