Q6600 ve HD 6570 sistem oyunda donma problemi

Tolgahan107

Decapat
Katılım
5 Nisan 2019
Mesajlar
32
2 gün önce Asus P5Q SE adlı ikinci el bir anakart aldım. Taktıktan sonra sorunsuzca çalışmaya başladı ama PUBG Lite oynarken birden ekran kırmızı oldu ve bilgisayar kilitlendi. Ben de BIOS pili çıkardım ve RAM'leri silgiyle silip geri taktım. Bu olay sadece bir kez oldu ama beni biraz tedirgin etti acaba anakart bozuk olabilir mi ya da sadece RAM'leri tam oturmadığından kaynaklanan basit bir hata da olabilir mi?
Sistem:
  • ASUS P5Q SE anakart,
  • Q6600 işlemci,
  • AMD Radeon HD 6570 1GB ekran kartı,
  • 4 GB DDR2 800MHz RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
413366

mevcut güç kaynağım bu ama bu sorun ilk kez başıma geldi ve sadece bir kere oldu. Eski anakart OC desteklemiyordu zaten ve bunda da daha OC yapmadım.(Fotoğraf ocaktan kalma bu arada)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı