Bilgisayar da anlık takılmalar oluyor ve bir türlü kullanım değerleri inmiyor. Ekranda görülen programı kapatsamda sorun değişmiyor.
Sistem:
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 Ghz
4GB RAM
R7 370
Yorum yazmış olmak için yazmayalım lütfen öncelikle benimde sistemim ddr2 ve hdd ddr2 falanda alakası olduğunu düşünmüyorum ile win10 kasma falan yaptığı yok öncelikle arka planda çalışan uygulamaları gözden geçir , başlangıç uygulamalarını gözden geçir ve ne indirdiğini bilen birisiysen anti virüs programlarını kaldır , olmadı format at.Anti virüs programı arka planda tarama yapıyor olabilir onuda gözden geçir.
Yorum yazmış olmak için yazmayalım lütfen öncelikle benimde sistemim ddr2 ve hdd ddr2 falanda alakası olduğunu düşünmüyorum ile win10 kasma falan yaptığı yok öncelikle arka planda çalışan uygulamaları gözden geçir , başlangıç uygulamalarını gözden geçir ve ne indirdiğini bilen birisiysen anti virüs programlarını kaldır , olmadı format at.Anti virüs programı arka planda tarama yapıyor olabilir onuda gözden geçir.
Hocam siz değil anti virüs programı kendisi arka planda tarama yapıyordur anti virüs programını kaldırıp deneyin şahsen ben anti virüs programı kullanmıyorum.Gözükene göre anti virüs programınız %100 disk kullanıyor kaldırırsanız programı sorun çözülecektir bence.
Hocam harddiskde sıkıntı var ise donduğu zaman 2 sefer çıt sesi gelir harddiskden eğer ses yok ise harddisk sağlam.Eset kullandığım zamanlarda kasma yapıyord kaldırıp denerseniz , sorunun çözüleceğine inanıyorum.
eski sisteme ssd tavsiye etmiyorum harddisk 150mb/sn atıyorsa ssd [500mb/sn olsa bile] 200mb/sn yi geçemez harddisk alırsanız min 64mb önbellekli veya daha yüksek ve 7200rpm olanlarını tercih ediniz eğer sorununuz harddiskte ise.