Q8200 islemci ile RX 550 darbogaz yapar mi?

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar sistemim:
ECS G31T M7 anakart.
Q8200 islemci.
500W guc kaynagi.
4 GB RAM.

Bu bilgisayara RX 550 taksam darbogaz sıkıntısı veya herhangi bir uyumsuzluk yasar miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mukemmel bir cevap,tesekkurler
Galiba o CPU 2.30 ghz olması lazımdı , OC biliyorsan stok fan ile 2.80 e çıkar daha iyi besler. Ara ara darbogaz olacaktır ama hissedilmeyecek kadar az.
2,33ghz 4 cekirdek bir islemci bence %100 bir performans alamam ancak suanki kartim olan r7 240 dan cok cok daha iyi bir performans alabilecegim kesin tabii ekran karti sisteme uyarsa 31 chipsetli bir anakarta sahibim o yuzden sıkıntı :(

Mukemmel bir cevap,tesekkurler

2,33ghz 4 cekirdek bir islemci bence %100 bir performans alamam ancak suanki kartim olan r7 240 dan cok cok daha iyi bir performans alabilecegim kesin tabii ekran karti sisteme uyarsa 31 chipsetli bir anakarta sahibim o yuzden sıkıntı :(
Aynen %100 alamassın ama bence %85 civarı alabilirsin. Dediğim gibi eger alırsan ekran kartını CPU ' ya OC ile 2.80 e kadar çıkar 2.80 I gecmesin ama . Bende q8300 kullanıyorum stok ile 3.00 a getirdim bi tık arttırdım performansı.

Aynen %100 alamassın ama bence %85 civarı alabilirsin. Dediğim gibi eger alırsan ekran kartını CPU ' ya OC ile 2.80 e kadar çıkar 2.80 I gecmesin ama . Bende q8300 kullanıyorum stok ile 3.00 a getirdim bi tık arttırdım performansı.
Oc olayi icin hem islemcinin hem anakartin ayri ayri elverisli olmasi lazim intelin sitesine baktigimda benim islemciye o.c yapilamiyor diye biliyorum basdan kaybettim yani . Alirsam o.c siz bir sekilde kullanmak zorundayim maalesef

OC yapabilme sansın olsaydı bir tık daha iyi olurdu sadece ufak bir tık :) . GPU ' zaten giriş seviyesi bir GPU ' alırsan kullanabilirsin. Ben senin yerinde olsam ama arkadaşında dediği gibi anakartı degiştirim önce ve 8 GB ram a çıkartırım sonra rx 550 yada 750 ti alırım. R7 240 idare ettirir yine bir nebze şimdilik oynadığın oyunlar için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı