Q8200 sistemde CS:GO performansı düşük

İşletim sistemi
Windows 10

elyd4

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'da fena değilmdir ve dün gelen güncellemeden önce de idare ediyordu beni FPS (50-100). Bugün FPS 30'larda, oynanmıyor.

Sistem:
  • Q8200 işlemci.
  • Radeon 5450 (Azıcık overclockladım.).
  • 6 GB RAM.
  • G41 DDR3.
  • 120 GB SSD.
  • 300 GB HDD.

CS:GO ekran kartına değil, işlemciye bakan bir oyun. O yüzden ekran kartının az katkısı var. Ayarlarını en düşüğe alır ve oyununu 4:3 yaparsan FPS'in büyük ölçüde artar. 4:3 hiç kullanmadıysan biraz garip gelebilir. Bu arada Radeon ayarlarından 4:3 yaptıktan sonra Ayarlar -> Ekran kısmından ölçekleme modunu "Tam Panel" yap.

CS:GO ekran kartına değil, işlemciye bakan bir oyun. O yüzden ekran kartının az katkısı var. Ayarlarını en düşüğe alır ve oyununu 4:3 yaparsan FPS'in büyük ölçüde artar. 4:3 hiç kullanmadıysan biraz garip gelebilir. Bu arada Radeon ayarlarından 4:3 yaptıktan sonra Ayarlar -> Ekran kısmından ölçekleme modunu "Tam Panel" yap.
şöyle bi şey var ben fps için her şeyi yapmıştım 1024x768 4:3 en low da oynuyodum başlatma seçenekleri fln da ayarlı.şuan 800x600 (böyle oynayan e sporcular da görmüştüm) bu şekilde eskisiyle aynıfps anca yapıcak bişey yok heralde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı