CPU: Intel Core 2 Quad Q8200 işlemci - TDP: 95W.
GPU: AMD Radeon HD 3850 - TDP: 75 W
RAM: Kingston 2 GB + 2 GB.
Anakart: ASUS P5KPL-AM
Geçen gün bilgisayar kendini çok hızlı açıp kapamaya başladı. Eski sistem olduğundan ve yeniden kurmaya çalıştığım için kasa kapağı açık durumdaydı ve açılıp kapanma olayının anlık güç kesintisi şeklinde olduğunu gördüm. Daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda bütün fanlar çalışıyordu ancak ekrana anakart ekranı bile gelmiyordu. İnternette araştırdığımda güç kaynağının işlemciye yeteri voltajı veremediğinde bu olayın gerçekleştiğini gördüm. Bu sebepten dolayı da bu soruyu sorma gereği duyuyorum. Bu sisteme kaç Watt PSU gider?
Not: RAM'leri tek tek çıkartarak denedim.
BIOS pilini çıkartıp taktım birkaç kez. Hatta yeni BIOS pili alıp denedim.
İşlemci fanı yerine oturtulmuş vaziyettedir.
Hem anakart VGA girişi üzerinden hem de GPU girişi üzerinden görüntü alamamaktayım.
Monitörü laptopa bağlayıp denedim çalışıyor.
GPU: AMD Radeon HD 3850 - TDP: 75 W
RAM: Kingston 2 GB + 2 GB.
Anakart: ASUS P5KPL-AM
Geçen gün bilgisayar kendini çok hızlı açıp kapamaya başladı. Eski sistem olduğundan ve yeniden kurmaya çalıştığım için kasa kapağı açık durumdaydı ve açılıp kapanma olayının anlık güç kesintisi şeklinde olduğunu gördüm. Daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda bütün fanlar çalışıyordu ancak ekrana anakart ekranı bile gelmiyordu. İnternette araştırdığımda güç kaynağının işlemciye yeteri voltajı veremediğinde bu olayın gerçekleştiğini gördüm. Bu sebepten dolayı da bu soruyu sorma gereği duyuyorum. Bu sisteme kaç Watt PSU gider?
Not: RAM'leri tek tek çıkartarak denedim.
BIOS pilini çıkartıp taktım birkaç kez. Hatta yeni BIOS pili alıp denedim.
İşlemci fanı yerine oturtulmuş vaziyettedir.
Hem anakart VGA girişi üzerinden hem de GPU girişi üzerinden görüntü alamamaktayım.
Monitörü laptopa bağlayıp denedim çalışıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: