Q8200 sistemde performans düşüklüğü

slayerwqw

Hectopat
4 ay önce 110 FPS aldığım oyunda şimdi 40 FPS alıyorum. 4 ay önce monitörüm bozuldu o yüzden giremedim şimdi ise görüntüyü telefondan alıyorum. Neden FPS düşmüş olabilir sizce?
Sistemim.
Q8200.
R7 240.
3 GB RAM.
Windows 10 Pro.
300 Watt PSU.
Not olarak driverler güncel.

Son düzenleme:
4 ay önce 110 FPS aldığım oyunda şimdi 40 FPS alıyorum. 4 ay önce monitörüm bozuldu o yüzden giremedim şimdi ise görüntüyü telefondan alıyorum. Neden FPS düşmüş olabilir sizce?
Sistemim.
Q8200.
R7 240.
3 GB RAM.
Windows 10 Pro.
300 Watt PSU.

Hangi görüntüyü telefondan alıyorsunuz?

Sistemim.
Q8200.
R7 240.
3 GB RAM.
Windows 10 Pro.
300 Watt PSU.

İlk olarak Windows 8.1 yap, ikinci olarak RAM yükselt o zaman ciddi artış olacaktır.(bugün RAM yükseltim ve performans 2 kat arttı)

Hangi görüntüyü telefondan alıyorsunuz?

Monitörüm yok direk telefondan alıyorum.
İlk olarak Windows 8.1 yap, ikinci olarak RAM yükselt o zaman ciddi artış olacaktır.(bugün RAM yükseltim ve performans 2 kat arttı)

Önceden Windows 8.1 yapmıştım yeni ekran kartı alınca driver sorunu çıktı Windows 10'a yükseltince düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı