Q8200 ve G31-M3-L V2 Sistemi Upgrade Etme

htorti

Hectopat
Anakart : msi marka G31 m3-L v2
İşlemci quard 8200
RAM : 4 gb ddr2
PSU : 300w 12v çıkışı 14A yazıyor.

Daha önce de konu açmıştım ama aklıma takılanlar oldu ekran kartı için. r7 250 kart alsam mevcut PSU destekler mi? Desteklemezse PSU öneriniz. Veya sizin öneriniz hem ekran kartı hem de PSU fazla maliyetli olmadan. Yanan ekran kartı ati hd 4350 modeliydi. Şimdiden teşekkürler. Aslında satacaktım ama arayan olmadı. Güzel uygun bir seçenek olursa satmayacağım.

Guzel pc uygun fiyata - Casper Masaüstü Bilgisayar İlanları sahibinden.com'da - 199850350

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 250 ile birlikte 300W ucu ucuna yetiyor. PSU değiştirip daha üst model ekran kartlarına yönelebilirsiniz. 600-650W bir PSU hem şimdilik işinizi görür, hem de ileride upgrade yaptığınızde size sorun çıkarmaz.

Yeterli de eski kart ati hd 4350. Oyunu açtım, görüntü gitti. İş yerindeki bilgi işlem teknisyen arkadaşa gösterdim, kartım yanmış. Bu kartta yanmasın.

Tuna bey ekran kartı görüntü vermeyebilir demissiniz. Bunun nedeni anakartmı yoksa psu mu.neden görüntü vermeyebilir.

İkisi de. Anakartının yongaseti eski. 40 serisinden veya daha yeni model olmadığı için görüntü vermeyebilir. PSU'da kaliteli bir şeye benzemiyor 300W olduğuna göre.
Anakart ekran karti girisi uyuyor sonucta. PSU yenileyecez mecbur. Yonga seti anlamadigimdan soruyorum neden desteklemez. Belli bir standardi mi var? Eski kart ati hd4350. Yonga seti arasinda ne gibi farkliliklar var?

Ya pc satacağım ama vazgectim kart alıp devam etmek istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Zotac gt730 var 100 tl alacağım onerir misiniz? Uyumsuzluk olur mu veya sizin onereceginiz bir ekran kartı var mı? İlginiz icinde ayrica tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı