ulfamet
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. 7 yıl önce bir hazır Casper bilgisayar almıştım, 2013'de anakartım yandı ve yeni Anakart PSU ve ekran kartı aldım fakat GTA5'e heves sarmış durumdayım ve yazı oyun oynayarak geçirmek istiyorum. Bütçem çok kısıtlı. Maksimum 600 TL civarı. Sistemimi aşağıya yazacağım. Ben bu 600 TL ile ne yapacağımı şaşırdım. Büyük ihtimal 2.el ekran Kartı, Anakart, DDR3 RAM'ler almak geçiyor aklımdan. Şütfen yardımcı olursanız sevinirim. Bir de 2.el bileşen almak faydalı mı? Bir zararı olur mu? Şimdiden herkese teşekkürler.
Sistemim;
Not: Arkadaşlar parantez içerisinde belirttiğim şeyleri de cevaplarsanız sevinirim.
DipNot: Tekrardan yapmak istediğim şeyi belirtiyim. Biliyorum çok karışık oldu ama forumda yeniyim idare edin
600 TL bütçem var.
Elimde bulunan DDR2 RAM'leri, ekran kartını ve anakartı satıcağım.
DDR3 destekli anakart, 4x2 sağlam bir RAM (DDR3) ve performansı gayet yeticek bir ekran kartı (GTX 750 Ti geçiyor aklımdan.) Elbette hepsi 2.el
Teşekkürler.
Sistemim;
- İntel Core 2 Quad Q8200 2.33 Ghz (Soğutucu alıp overclock yapmak geçiyor aklımdan onu ayrı konu altında yazacağım.)
- GTX550Tİ 1 GB GDDR5 192 BİT
- 4 GB (2X2) 800 MHZ DDR2 RAM
- 450 WATT Huntkey PSU Dİğer Bileşenler için yetermi bu? (www.hardwaresecrets.com: Huntkey Green Star 450 W (LW-6450SG) Power Supply Review | Hardware Secrets Heralde PSU bu.)
- Esonic G31 775 Pin DDR2 Ram destekli (DDR3 Destekli Anakart alıp şimdiki işlemcim ile kullanmak istiyorum elbette 4X2 DDR3 Ram alıp. Bundan ne kadar verim alabilirim?)
Not: Arkadaşlar parantez içerisinde belirttiğim şeyleri de cevaplarsanız sevinirim.
DipNot: Tekrardan yapmak istediğim şeyi belirtiyim. Biliyorum çok karışık oldu ama forumda yeniyim idare edin
600 TL bütçem var.
Elimde bulunan DDR2 RAM'leri, ekran kartını ve anakartı satıcağım.
DDR3 destekli anakart, 4x2 sağlam bir RAM (DDR3) ve performansı gayet yeticek bir ekran kartı (GTX 750 Ti geçiyor aklımdan.) Elbette hepsi 2.el
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: