Q8200 ve GTX 750 Ti Twin Frozr düşük performans sorunu

elessarrr

Decapat
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Nedenini bilmiyorum ama LOL'de ekran kartı kullanımı %7 ve %10 oluyor geçmiyor 60 55 70 FPS aralığında oyun tfler'de ara'da drop giriyor. CS GO 80 FPS altına düşmüyor 1280X960 ve en düşük ayarlar'da. Neden performans bu kadar düşük eski HD 5450 ekran kartı ile LOL'de oyun başı 150 FPS görüyordum bu ekran kartı ile 120 yükselmiyor daha. En düşüğe de alsam en yükseğe de alsam LOL aynı hep. CS GO'da sorun yok da bildiğim kadarıyla bir sıkıntı var. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Razer60 @FurErg ne kadar uğraşsam da bir türlü olmadı ne kadar yüksek yapsam bile ne ayarı yapacağımı bilmiyorum ve oyun hep tfler'de 40 fps oluyor önceki leş ekran kartım bile 55 fps üstü alıyordu tfler'de.
Bana Lol'de sabit 60 fps almam için yardım edebilir misiniz? Çok yardıma ihtiyacım var bu ekran kartı ile nasıl bu kadar kötü fps olduğunu anlamıyorum. Darboğaz tamam da en azından bi 60 fps olabilirdi.
Arkadaşlar yardımınza ihtiyacım var lol 40 fpse kadar düşmesi saçma eski leş ekran kartım 55 in altına düşmüyordu düşükte bunda düşükte bile 40 oluyor.
@Razer60 @FurErg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı