O Aerocool ilanında "Param Güvende ile almak istiyorum" seçeneğine tıklayın. Karşı tarafa bilgi gidecek. Kabul etmezse almayın. Zaten kargo kaç TL kim bilir? Adana'dan Tekirdağ'a.
İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman Watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime . Hayırlı olsun güzel dostum .
İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman Watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime . Hayırlı olsun güzel dostum .
İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime. Hayırlı olsun güzel dostum.
Kusura bakmayın hocam çalışıyorum müsait olsam yardımcı olmaya çalışırdım ben alına bilecek mağdur etmeyecek markaları belirttim bulma işi size kalmış .
Kusura bakmayın hocam çalışıyorum müsait olsam yardımcı olmaya çalışırdım ben alına bilecek mağdur etmeyecek markaları belirttim bulma işi size kalmış.