Q8300 GTX660 için PSU önerisi

Hayır hocam. Full 8 saatlik kullanımda zaten Total'de 363 watt harcıyor. Geriye 37 watt kalıyor. Yeterli.

Hocam o fiyata ne alacak başka?

Bütçeniz en fazla kaç TL?

Hocam halihazırda 600-700 TL param var. Fakat hepsini PSU'ye harcamak istemiyorum. Konuda belirttiğim SSD'yi de alacağım.

O Aerocool ilanında "Param Güvende ile almak istiyorum" seçeneğine tıklayın. Karşı tarafa bilgi gidecek. Kabul etmezse almayın. Zaten kargo kaç TL kim bilir? Adana'dan Tekirdağ'a.
Baktım hocam 28 TL.

Yani hocam Ultra bir sistem dizmiyorum. Oynayacağım oyunlar belli. Günümüz oyunlarından bahsetmiyorum. LoL CS gibisinden. Sistemi beslesin yeter bana.
İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman Watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime . Hayırlı olsun güzel dostum .

İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman Watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime . Hayırlı olsun güzel dostum .
Sen de haklısın hocam.

İşte mevzu sistemi besleyip beslememesi değil insanlar asıl paradan kaçılmayacak şeyden para kırıyor aman watt değeri yetsin kafasında sonra bir şey bozulunca vay nasıl olur vay benim halime. Hayırlı olsun güzel dostum.

Hocam o zaman atın bir link bakalım, dediğiniz gibi alalım. Uzun ömürlü olsun.

Geçen forumda şu SSD'ye denk geldim. Performanslı diyorlar, tavsiye ettiler. Evet sıfır alıcam hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı