Q8300, HD 4350 Sistem ve Mac OS Uyumu

Tamam usta. Şuan iatkos l2 iniyor az kaldi..
Yorum yaparken Türkçe kurallara uymadınız diye 1 gün ceza verilmiş e-mailinizi verin ordan yardımcı olayım.Özel Mesaj atamıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartın dışında mümkün ekran kartını tanıtamazsın ati ekran kartları sorun çıkarıyor, yeni nesil ati 5860 sapphire gibi olsaydı belki bir ihtimal tanırdı..
Ekran kartı gayet düzgün çalışıyor.Artık kext editlemeyle çalışmayacak donanım kalmayacak.Denemeden arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.

Yorum yaparken Türkçe kurallara uymadınız diye 1 gün ceza verilmiş e-mailinizi verin ordan yardımcı olayım. Özel Mesaj atamıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartı gayet düzgün çalışıyor. Artık kext editlemeyle çalışmayacak donanım kalmayacak. Denemeden arkadaşları yanlış yönlendirmeyin.

arifdal07@gmail.com mail adresim. Bu arada türkçe yazım anlamında bu kadar kasıntı başka bir forum görmedim. Kusura bakmayında tapatalk ile giriş yapıyorum eng klavye kullanıyorum. Hiç böyle şeyler düşünülmemiş. Engelli bi arkadaşımız gelse burdan bilgi alacak olsa bir ton olay..

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı