Q8300 - HD 5670 sistem alınır mı?

AyazKizilkaya

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1000 TL fiyata bu sistemi buldum sizce alınır mı yardımcı olursanız sevinirim monitör de var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221028-113025.png
    Screenshot_20221028-113025.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 58
HD5769 diye bir ekran kartı yok yanlış yazmış. Aslında bu fiyata alınır ama önü açık bir sistem değil. Oyun oynamak için alıyorsan hayata küsersin haberin olsun. İnternette gezineyim forum sitelerinde takılayım dersen iş görür.

HD5769 diye bir ekran kartı yok yanlış yazmış. Aslında bu fiyata alınır ama önü açık bir sistem değil. Oyun oynamak için alıyorsan hayata küsersin haberin olsun. İnternette gezineyim forum sitelerinde takılayım dersen iş görür.

Küçük çaplı oyunları oynartsın yeter (Roblox emülatör de car parking belki CS:GO)

Küçük çaplı oyunları oynartsın yeter (Roblox emülatör de car parking belki CS:GO)

RAM eklersen ufak tefek bir şeyler oynatabilir. Aslında ekran kartını da verip idare edecek bir kart takarsan iş görür. Ben CS:GO'yu GTX 275 ile oynuyordum rahat rahat. Tabii bunu al demiyorum eski bir kart ile de oynanabiliyor. HD5670 de kullandım bu arada ilk aldığım ekran kartıdır hatta çok bir şey bekleme o karttan.

RAM eklersen ufak tefek bir şeyler oynatabilir. Aslında ekran kartını da verip idare edecek bir kart takarsan iş görür. Ben CS:GO'yu GTX 275 ile oynuyordum rahat rahat. Tabii bunu al demiyorum eski bir kart ile de oynanabiliyor. HD5670 de kullandım bu arada ilk aldığım ekran kartıdır hatta çok bir şey bekleme o karttan.

Almayacağız gibi 😅 laptopun şarj soketi o yaptıracağız onda da özelliklerini bilmiyorum fakat 2 GB RAM var Windows 10 da Roblox zor açıyordu Windows 7 de Minecraft Launcher vs ayarları yaptığımda rahat 20 25 FPS oynuyordum bakalım şimdi soketle birlikte Win8.1 kurulacak inşallah iyi bir performans verir teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı