HD 5670 sistem 600 TL'ye alınır mı?

Ah bak bu üzer işte. Sistemi aldınız diyelim, parçaları sök tak yaparak denemeniz lazım.

Umarım sorun tozlanmaktan falan olmuştur. Ya da ucuz bir bileşen olan PSU falandır.
Sistemde hdd yok kablo bağlantısına falan üşendi herhalde bozuk parçası yok yani. Bir şekil test edilir dert değil.

Sistemde hdd yok kablo bağlantısına falan üşendi herhalde bozuk parçası yok yani. Bir şekil test edilir dert değil.
HDD yok ise sistem açıldıığı zaman BIOS'a boot edecektir. POST ekranında zaten bi kaba taslak testi yapılır.

Eğer post ekranından geçerse refurbished bir hdd alıp (yaklaşık 80 90 lira falandı galiba) onu sisteme bağladıktan sonra içine windows/linux kurup tüm testlerini yapabilirsin.

HDD yok ise sistem açıldıığı zaman BIOS'a boot edecektir. POST ekranında zaten bi kaba taslak testi yapılır.

Eğer post ekranından geçerse refurbished bir hdd alıp (yaklaşık 80 90 lira falandı galiba) onu sisteme bağladıktan sonra içine windows/linux kurup tüm testlerini yapabilirsin.
Dostum sen beni çok bilgisiz sandın sanırım, benim bu konuyu açmataki amacım nasıl yükseltme yapıp değer kazandırıp daha yüksek fiyata satmaktı ama pek cevap alamadım açıkçası.

Dostum sen beni çok bilgisiz sandın sanırım, benim bu konuyu açmataki amacım nasıl yükseltme yapıp değer kazandırıp daha yüksek fiyata satmaktı ama pek cevap alamadım açıkçası.
Hocam ben sizi bilgisiz olarak görmedim. Muhabbetten konu ile ilginiz olduğunu görebiliyorum. Sadece ileride olur da birisi bu konuya veya benzerlerine bakarsa dediklerimden not alsın diye diyorum.

Sistemi alıp parçalarını satabilirsin ya da enayi avcısı olup sistemi 1000 1500 liradan satmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı