Anakart: P5KPL-AM.
RAM: 4 GB.
PSU: 350W.
Bu ekran kartlarından hangisi en uygun darboğaz yapmaz?
R7 240-250, 750 Ti, 550 Ti, GTS 450, RX 550.
Oynanılacak oyunlar: GTA 5, Fortnite, CS:GO, Valorant.
750 Ti veya RX 550. ek olarak GT 1030, GTX 660 ekran kartlarını düşünebilirsiniz. Yalnız anakart destekliyorsa RAM'i 8 GB yapmanızı öneririm yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz. İşlemciniz nedir? PSU model nedir? PSU yetmeyebilir.
Oynayacağım oyunlar için R7 240 idealdir. Sistemin eski ve fazla yatırım yapmanı önermem o yüzden bu ekran kartını önerdim.
750 Ti veya RX 550. ek olarak GT 1030, GTX 660 ekran kartlarını düşünebilirsiniz. Yalnız anakart destekliyorsa RAM'i 8 GB yapmanızı öneririm yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz. İşlemciniz nedir? PSU model nedir? PSU yetmeyebilir.
Arkadaşın monitörünün 1080P olduğunu sanmıyorum. Bu 2 ekran kartında darboğaz yapar.
Arkadaşın monitörünün 1080P olduğunu sanmıyorum. Bu 2 ekran kartında darboğaz yapar.
Anakartım 4 GB destekliyor PSU 350W modelini pek bilmiyorum.
Ne alaka? Darboğaz yapmıyor gayette? Kanıtınız var mı?
Siz garantiye alın o zaman hocam GT 1030 veya RX 550 takın. Zira bu kartlar az güç tüketiyorlar. RAM'e yapacak bir şey maalesef yok.
GTX 750 Ti darboğaz yapmaz diyorlar.
Hayır, darboğaz yapmaz.
Ne alaka? Darboğaz yapmıyor gayette? Kanıtınız var mı?
Siz garantiye alın o zaman hocam GT 1030 veya RX 550 takın. Zira bu kartlar az güç tüketiyorlar. RAM'e yapacak bir şey maalesef yok.
750 Ti darboğaz yapmaz zaten. Uydurmuşlar yapar diyenler.
Q9500 işlemci 1080P Ultra ayarlarda ucu ucuna besliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.