Q8300 sisteme anakart, işlemci ve RAM önerisi

CemilBey07

Hectopat
Mavi ekran hatası alan ve açılmayan bilgisayarım beni çıldırttığı için bilgisayarcımın tavsiyesi üzerine anakart + işlemci arayışı içerisindeyim. Oynayacağım oyunlar Metin2 - PUBG gibi PC'yi̇ yormayan düşük oyunlardır. Düşük maaliyetli anakart, işlemci, RAM tavsiyelerinizi bekliyprum.

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 32
  • pc2.png
    pc2.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 27
Mavi ekran hatası alan ve açılmayan bilgisayarım beni çıldırttığı için bilgisayarcımın tavsiyesi üzerine anakart + işlemci arayışı içerisindeyim. Oynayacağım oyunlar Metin2 - PUBG gibi PC'yi̇ yormayan düşük oyunlardır. Düşük maaliyetli anakart, işlemci, RAM tavsiyelerinizi bekliyprum.
PUBG'den kastın PC versiyonu ise bu sistemin oynatabileceği bir oyun değil. Sistem çok eski. Köklü bir değişim lazım.

Benim önerim bütün elindeki parçaları ilana koy gt 1030 800 tl eder psu 300 250 anakart işlemci 300 320 yaklaşık buradan 1 k gelir 6000 TL ye güzel bir sistem dizebilirsin

Mevcut güç kaynağım sıfır. SSD sıfır 250 GB Kioxia. Ekran kartımı 2. el aldım bilgisayarcımda kontrol ettirip temiz ve sağlam olduğunu teyit ettirdim. Ekran kartı, SSD, güç kaynağı haricinde anakart işlemci ve RAM almayı düşünüyorum. Uyuşmazlık problemi yaşanırmı acaba?

Mevcut güç kaynağım sıfır. SSD sıfır 250 GB Kioxia. Ekran kartımı 2. el aldım bilgisayarcımda kontrol ettirip temiz ve sağlam olduğunu teyit ettirdim. Ekran kartı, SSD, güç kaynağı haricinde anakart işlemci ve RAM almayı düşünüyorum. Uyuşmazlık problemi yaşanırmı acaba?

Güç kaynağı kalitesiz dostum. SSD harici diğer her şeyi değiştirmen en iyisi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı