lunarov
Hectopat
Hyr anakart oc yle ddr3 ram besliyo ama ben combo almak istemiyorum.ama etrafta ddr3 775 pin anakart bulamıyorum ucuza.RAM’e OC yapmayı biliyorsan neden olmasın![]()
Hyr anakart oc yle ddr3 ram besliyo ama ben combo almak istemiyorum.ama etrafta ddr3 775 pin anakart bulamıyorum ucuza.RAM’e OC yapmayı biliyorsan neden olmasın![]()
Hayat ne zaman ucuz kiHyr anakart oc yle ddr3 ram besliyo ama ben combo almak istemiyorum.ama etrafta ddr3 775 pin anakart bulamıyorum ucuza.
O işlemci den alıcam zaten xeon serisinin en iyisini alıcam.775 pin anakart bulamıyorum düzgün . öneriniz varsa çok iyi olur.Overclock düşmanı bir anakart g41m combo. Bence olabildiğince uzak dur. Çinden alışveriş yapabilirsen xeon işlemci öneririm. Anakart olarak ise p serisi bir anakart öneririm.
P serisi anakartO işlemci den alıcam zaten xeon serisinin en iyisini alıcam.775 pin anakart bulamıyorum düzgün . öneriniz varsa çok iyi olur.
Bu işin sonu yine ddr 3 anakarta çıkıyo dimi.ben ddr3 anakart alcam o zaman. ddr4 sistem dizmek istemiyorum 2 sene idare etsin yeter.Hayat ne zaman ucuz kiDDR3 1333 MHZ RAM alırsanız 1066 hızında çalışır, OC ile 1333 MHZ yaparsınız.
Nerde bulabilirim tam ad yazarmısınız serinin bulamadımda.P serisi anakart
Özür diliyorum. İkinci el olarak bulabilirsiniz. zaten 0 775 pin anakart bulmak imkansızYardımcı olurmusunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.