Q8300 ve GT 220 sistem satılmalı mı yükseltilmeli mi?

Üstte anlattım hocam zaten 4 GB bellekle oynayabileceğiniz oyunlar çok kısıtlı güncel Windows sürümlerini bile kullanamayabilirsiniz. Üstünü de anakart desteklemez.

Hocam bende zaten 10. nesil i5 işlemcili, 8 GB bellekli, 500 GB SSD / 1 TB HDD diskli ve GTX 1060'lı sistem var. Yeni nesil oyunları oynuyorum o sistemde. Bunu biraz nostalji olsun diye yapma kararı aldım ama çokta tarih öncesi devirlerde kalmasın yani. O yüzden GT 1030 ekran kartı alsam yeter mi yoksa gidip dediğim sistemi 1100 TL'ye alayım mı diye soruyorum.

Hocam bende zaten 10. nesil i5 işlemcili, 8 GB bellekli, 500 GB SSD / 1 TB HDD diskli ve GTX 1060'lı sistem var. Yeni nesil oyunları oynuyorum o sistemde. Bunu biraz nostalji olsun diye yapma kararı aldım ama çokta tarih öncesi devirlerde kalmasın yani. O yüzden GT 1030 ekran kartı alsam yeter mi yoksa gidip dediğim sistemi 1100 TL'ye alayım mı diye soruyorum.
Retro takılacaksanız sistemin şu an ki hali yeterli evet dediğiniz gibi ufak bir ekran kartı yükseltmesi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı