Çözüldü Q8300'a ekran kartı tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeathStroker

Centipat
Arkadaşlar gecenlerde bir konu açmıştım yine aynı başlık da fakat istediğimi yapmadım Aliexpress den 750 ti sipariş verecekdim ama halledemedim bir de geliş süresi fazla olduğundan Türkiye'den sipariş vermek istiyorum çünki Mart ayın da askere gideceğim ve gitmeden oyun oynamak istiyorum bilgisayarda. Beyler birde bu fiyata şu anki karttan daha iyi bi kart önerisi yapamayacaksanız mecburen Aliexpres den sipariş vereceğim, malum ekran kartı fiyatları ortada size de hak veririm bu konuda. Lafı uzatmadan sistem özelliklerini yazayım.

G31 ES2l anakart.
Intel Quad Core Q8300 2.5 GHz.
4 GB RAM.
GeForce GT 420 ekran kartı

Bu sistemle 2013 - 2014 ve bazı 2015 oyunlarını oynadım ama genellikle düşük ve normal ayarlarda.
Bütçe: 400 TL.
Lütfen önerileriniz link atarak yapabilir misiniz?
Not: 2. el de olur.
Not 2: Oynamak istediğim oyunlar GTA 5, düşük ayarlarda batman arkham knight.

Son düzenleme:
Aynen rx460 bulamadım hiç bir şekilde. ADM den analamdıgım için su acında bir soru soracağım GTX serisinden hangi kartla aynı diyebiliriz bu karta ? Veya GTX 750 Tİ la eşit midir acaba siparişi yapmadan önce sormak istedim.

Hemen hemen aynı 3-5 FPS fark ediyor.

Tamamdır dostum sipariş ediyorum şimdi . son olarak bu fiyata alabileceğim en iyisi bu demi ? Çünkü yaklaşık 2 sene bu sistemi kullanacağım
Sıfır olarak alabileceğin en iyi kart. İkinci elde oturup araştırman lazım. GTX960 bulabilirsin belki 500 liraya. Ama sorunlu sorunsuz orası muamma.

Ekran kartı gibi bir donanımda bende sıfırdan yanayım. Sorun çıkartma potansiyeli yüksek garantisi yoksa elinde kalır. 500 liraya satılan RX570'den hayır bekleme zaten.
Şunu söylemeyi unuttum siparişi verdim ama benim güç kayağımın modeli atcx-230 yazıldıgı gibi 230 w galiba PSU yu kaç yapmam gerekli kart için hemen gidip yarın alayım.

Şunu söylemeyi unuttum siparişi verdim ama benim güç kayağımın modeli atcx-230 yazıldıgı gibi 230 w galiba PSU yu kaç yapmam gerekli kart için hemen gidip yarın alayım.
RX550 üzerinde harici bir güç girişi yok. Direkt slottan çalışıyor. 230W belki yeterli gelebilir. Geldiğinde dene yükte kapanma reset atma gibi sorunlar yaşarsan 300W alman yeterli olur. İleriye dönük olsun dersen 450W 500W bakabilirsin. Ayrıca kartta VGA çıkışı yok bilgin olsun. Monitörün VGA ise dönüştürücü alman lazım 15-20 liraya.

Tamamdır o zaman tekrardan teşekkürler, kartı sipariş verdim konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…