Q8400 Anakart Önerisi

Yani çok fazla arttırma seçeneğim yok. Zaten eski parçaları kullanaraktan böyle bir işe girişiyorum. Peki hangi anakartı önerirsiniz işlemcimle uyumlu olacak? Ona göre sahibindenden 2. el ilanlarına bakacağım.

Öneriniz için teşekkürler hemen sahibinden de bakınayım :)
Yalnız, aklınızda olsun Combo anakarta aynı anda hem DDR2 hem DDR3 bellek takabiliyor olsanız bile, beraber çalışmayacaktır. Ya DDR2 ya da DDR3 olarak kullanmanız gerekir.

Yalnız, aklınızda olsun combo anakarta aynı anda hem DDR2 hem DDR3 bellek takabiliyor olsanız bile, beraber çalışmayacaktır. Ya DDR2 ya da DDR3 olarak kullanmanız gerekir.

Bu birazcık üzdü. Ama şu an geçemezsem en azından ilerde DDR3'e geçme fırsatım olacak sanırım :) . Bir de dün yorumlarda bahsettiğiniz anakartlar ile bu anakartı karşılaştırırsak hangisi daha mantıklı bir seçenek sizce?

Son düzenleme:
İşlemcinizle uyumlu olan 775pin DDR3 anakartlara bakabilirsiniz o fiyata ASUS P5G41T-MLX veya Gigabyte GA-G41MT-S2 tarzı anakartlar bulunabilir diye düşünüyorum.Denk getirirseniz güzel bir set halinde alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı