İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Daha ucuzunu buldum 120 TL isterseniz elden 100 TL'ye E5440 satanlar var.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
AliExpress aslında maksimum 1 ayda getiriyor. Ben RAM aldığımda 1 ayda gelmişti. Eğer beklerim derseniz 90TL'ye Q9400 var. 14TL'de kupon var. Kapıdada maksimum 20TL vergi çıkar. Beklemem derseniz bence Q8300 ve Q9300 arasında Q8300 alın derim. Q9300'e 179TL verilmez.
GET ile ilan açılmış yani sen ürün eline geçince kontrol edeceksin sorun yoksa satışı tamamlıyacaksın aynı N11 ve Hepsiburada gibi. Birkaç kez böyle alışveriş yaptım sorun olmadı. Sahibinden GET satışı farklı bir olay.
GET ile ilan açılmış yani sen ürün eline geçince kontrol edeceksin sorun yoksa satışı tamamlıyacaksın aynı N11 ve Hepsiburada gibi. Birkaç kez böyle alışveriş yaptım sorun olmadı. Sahibinden GET satışı farklı bir olay.
Vallaha sen bilirsin yapacağın 1 BIOS güncellemesi. Sahibinden GET desen N11 ve GittiGidiyor siteleri ile aynı mantıkta. Aynı şekilde bende işlemci aldım ve hiçbir sorun yok. Ama sen bilirsin.
Yahu kardeşim ha kurumdan almışsın ha bireyden zaten site seni koruyor ayıplı mal gönderirse iptal ediyorsun sen ne saçmalıyorsun ya. Adamlar fişsiz faturasız ibana para göderip ticaret yapıyor bizimkiside illede kurum olsun diyor. 2 kat performansına 3 kat para ödeyerek mahrum kal.