Q8400 mü, Q9300 mü?

Darboğazın ne olduğu hakkında gerçekten fikriniz var mı? Çoğu darboğaz eğer bileşenler arası uçurum yoksa oyun içi ayarlarla azaltılıyor, hatta kalmıyor darboğaz ama siz bilirsiniz ne diyeyim!
Xeon kulanmadım hiç yok BIOS yok modlıycam hiç güvenmiyorum.

Şimdi alırım bozuk göndriler hiiç uğraşamam direk Trendyol'dan alacağım Q8300'ü.

Q9400 ve HD5750 ikilisi bile GTA 5 gibi işlemci gerektiren oyunlarda darboğaz yapıyordu. Sizde HD6850 var, bir de Q8300 diye diretiyorsunuz... Uygun BIOS'u buluabilirseniz Xeon alın; BIOS'la falan uğraşamam diyorsanız o ekran kartı için Q9550 falan bakın.

Neye güvenmiyorsunuz tam olarak? O mantıkla ilerleyecek olursak ekran kartlarının performanslı çalışması için yaptığımız driver güncellemeleri de bios modlama güncelleme gibi. Aynı mantıkla driverları da güncellemeyelim haksız mıyım? 😄

Neye güvenmiyorsunuz tam olarak? O mantıkla ilerleyecek olursak ekran kartlarının performanslı çalışması için yaptığımız driver güncellemeleri de BIOS modlama güncelleme gibi. Aynı mantıkla driverları da güncellemeyelim haksız mıyım? 😄

Deniycek anakart yok Trendyol'da şüpem yok bozuk göndermiyorlar 100 kere alışveriş yaptım ama sahibinden de adam kulanmış satıyor.
Deniycek anakart yok Trendyol'da şüpem yok bozuk göndermiyorlar 100 kere alışveriş yaptım ama sahibinden de adam kulanmış satıyor.

Yanlış anlıyorsunzu benım Xeon'la bir sıkıntım yok sadece öyle sitelerden almak istemiyorum Xeon Trendyol ya da Hepsiburada gibi sitelerde varsa link atın.

Sen zaten o işlemcilerin sıfırını bulabilirsen ne ala... (2008 üretimli işlemcilerin sıfırı kalmış mıdır sizce, bir düşünün?) Bu işlemcileri satan herkes her kurum her mağaza ikinci elden satıyor.

Onu söyleyin bize anladım şu an derdinizi. Evet kullanılmış 2. el ürün satılıyor sıfır arıyorsanız illaki ona bir şey diyemem uzun zamandır daha yüksek performans almak adına 2. el ürün alıyorum. En son aldığım sıfır bileşen RAM'di o da değmeyecek fiyatlar o yüzden vazgeçmiştim sıfırdan öğrenci olduğum için maddi durumum malum sıfır konusunda çok yardımcı olamayacağım kusura bakmayın.

Sen zaten o işlemcilerin sıfırını bulabilirsen ne ala... (2008 üretimli işlemcilerin sıfırı kalmış mıdır sizce, bir düşünün?) bu işlemcileri satan herkes her kurum her mağaza ikinci elden satıyor.

Tamam biliyorum ama sahibinden Letgo'dan almak istemiyorum Xeon link varsa atar mısın ama Hepsiburada Trendyol N11 vb.

Sen zaten o işlemcilerin sıfırını bulabilirsen ne ala... (2008 üretimli işlemcilerin sıfırı kalmış mıdır sizce, bir düşünün?) Bu işlemcileri satan herkes her kurum her mağaza ikinci elden satıyor.
Katılıyorum şu an sıfır Renault 12 nasıl bulunmuyorsa imkansızsa aynı şekilde bence de sıfır 2008 yapımı işlemci bulamayız.

Onu söyleyin bize anladım şu an derdinizi. Evet kullanılmış 2. el ürün satılıyor sıfır arıyorsanız illaki ona bir şey diyemem uzun zamandır daha yüksek performans almak adına 2. el ürün alıyorum. En son aldığım sıfır bileşen RAM'di o da değmeyecek fiyatlar o yüzden vazgeçmiştim sıfırdan öğrenci olduğum için maddi durumum malum sıfır konusunda çok yardımcı olamayacağım kusura bakmayın.

Sıfır istediğimi kim söylüyor bende öğreciyim birazdan işe gidicem.
Katılıyorum şu an sıfır Renault 12 nasıl bulunmuyorsa imkansızsa aynı şekilde bence de sıfır 2008 yapımı işlemci bulamayız.

İşlemciyi en sonmu alsam.
Sıfır istediğimi kim söylüyor bende öğreciyim birazdan işe gidicem.

İşlemciyi en sonmu alsam.

İNTEL XEON E5430 LGA 775 İŞLEMCİ 2.66Ghz 4 ÇEKİRDEK12MB ÖNBELLEK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor olur mu?

GittiGidiyor'da E5430 gibi işlemciler var fakat modlanmış olması gerekiyor hem işlemcinin hem BIOS'un. Yapabilirseniz -ki normal BIOS güncellemesi gibi- alın derim. Yapamazsanız Q9300 var 150 TL'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı