Q8400 mü, Q9300 mü?

Sıfır istediğimi kim söylüyor bende öğreciyim birazdan işe gidicem.

İşlemciyi en sonmu alsam.
Sıfır almasanız da olursa tavsiyem Xeon E5450 Bios modlamak çok zor değil ihtiyacınız olan fat32 biçimlendirebileceğiniz bir flash bellek ya da hafıza kartı varsa benim şahsen bios modlamam 2 dakika sürmüştü.

GittiGidiyor'da E5430 gibi işlemciler var fakat modlanmış olması gerekiyor hem işlemcinin hem BIOS'un. Yapabilirseniz -ki normal BIOS güncellemesi gibi- alın derim. Yapamazsanız Q9300 var 150 TL'ye.

Anakart olarak G41cpl var ona göre işlemci söyleyin.

Anakart olarak G41cpl var ona göre işlemci söyleyin.

Ya vazgeçtim bir video izledim anakarta girmiyor adam keserek sokuyor hayata almam o işlemciyi.

Satın almadan önce satıcıyla iletişime geçebilirsiniz çoğu satış platformu buna izin veriyor diye biliyorum.

O halihazırda modlanmamış işlemci o konuda merak etmeyin çentik yerleri işlemciye zarar verilmeyecek şekilde kesilmiş geliyor elinize. Anakarta ekstra bir şey yapmanıza gerek yok bios modlama dışında.
O halihazırda modlanmamış işlemci o konuda merak etmeyin çentik yerleri işlemciye zarar verilmeyecek şekilde kesilmiş geliyor elinize. Anakarta ekstra bir şey yapmanıza gerek yok bios modlama dışında.
Ben satın aldığımda çentik yerleri kesilmişti anakartıma zarar vermeden direkt taktım halihazırda bios güncellememi de yapmıştım kullandım.

Allah aşkına userbenchmark a bakıp konuşma ya. En az 5-10 FPS farkeder yere göre.

Sen ömrün boyunca hiç Q6600 kullandındamı konuşuyorsun
Ben Core 2 Duo da GTA V'te 30 FPS alamazken Core 2 Quad'ta 57 FPS'lere çıkıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…