Q8400 mü, Q9300 mü?

ben e5450 ve x serisinden bahsediyorum
Benimle bu tartışmalara girme neredeyse tüm Core 2 ve Xeon serileri elimden geçti

Ben E5450 ve X serisinden bahsediyorum.
Benimle bu tartışmalara girme neredeyse tüm Core 2 ve Xeon serileri elimden geçti.

Düzelttim, yazarken hata yapmışım. Benim elimden geçmedi ama baktığım benchmarklardan bu çıkarımı yaptım. Bu arada Q8400 ile E5440 arasında her türlü 5 FPS fark eder. Bir kere aralarında %10 performans farkı var. Tabii bu değer ekran kartına göre değişir. Hani bizde boş adam değiliz bilmem ayıktın mı?

Ben tecrübeme dayanarak konuşuyorum hepsi ile teker teker GTA V testi yaptım

E8500 - GT730 / E8400 - GT730 / Q9400 - GT730 / Q9400 - HD5750 kullandım. GTA 5'te kullandığım üç işlemci de yetmedi. Üçü de %100 kullanıldı bu oyunda. GT730 - Q9400 ikilisinde bile yaşadım yani. E8400 ve E8500'de ortalama 30 - 35 FPS alıyordum (Tabii takıla takıla), Q9400'e geçtikten sonra takılmalar oldukça azaldı ve FPS 45 -50 civarına geldi fakat hala daha %100 kullanıyor çoğu sahnede.

Aynen Core 2 Duo yavaş bir işlemci
Yani fark yok mu? Ne demeye çalıştığını anlamadım madem test yaptın ne demeye çalışıyorsun. Test yaptıysan zaten dediğim performans farkını görmüşsündür.

Gördüm tabii 4 çekirdek 2 çekirdekten oldukça iyidir onu anlatmaya çalışıyorum

Aynen Core 2 Duo yavaş bir işlemci

Zaten bir şey beklememek lazım onlardan oyun için fakat hala daha ofis için kullanılabilirler. Ek olarak bu konuda kimse Duo serisi işlemci önermedi zaten, konu o değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…